за да се приключи спора -въпросните джанти са закупени от плд преди известно време като на купувача ( в случая продавача ) е било казано че са 4 по 100 , не с цел за заблуда , а защотото тогаващния продавач си е мислил че са 4 по 100 ( карал ги е на бмв сумати години ).Джантите са 100% 4 по 98 оригинален Борбет !!! По принцип си влизат на коли като БМВ и ФВ но има тропане и сравнително по бързо износване на части по ходовата част.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
16" лети джанти 4х98
Collapse
X
-
Mescalin написа:за да се приключи спора -въпросните джанти са закупени от плд преди известно време като на купувача ( в случая продавача ) е било казано че са 4 по 100 , не с цел за заблуда , а защотото тогаващния продавач си е мислил че са 4 по 100 ( карал ги е на бмв сумати години ).Джантите са 100% 4 по 98 оригинален Борбет !!! По принцип си влизат на коли като БМВ и ФВ но има тропане и сравнително по бързо износване на части по ходовата част.П.П.:Много малка таз България ве :D
Коментар
-
.
Виж сега, първо аз отакде мога да съм сигурен че тогавашния продавач не го е написал нарочно , за да се отърве по бързо от тях, защото най-карания размер е 4х100. Това че аз не съм погледнал вече е друг въпрос!Когато отидох при гумаджията да ги сложа ти ми каза че са 4х98, стана ми гадно но какво да ги правя да ги хвърля ли?Купих си гуми за цифра пари и ги карах 2 месеца. Сега аз също мога да напиша че са 4х100 и някое балъче дето не разбира да ги смукне, ама кво да направя че всички са разбирачи.Несъм някав селяндур, който иска да мине някой или да го прецакам по някакъв начин.
Коментар
-
Re: 16" лети джанти 4х98
nParMaTuK написа:Джантите са марка Борбет , модел Каризма. Не са криви , нито изправяни , нито заварявани.16" , 4х98 , j7.5 , ET??. Продават се в комплект с 4 гуми-2бр. Continental - 195/45 R16 и 2бр. Goodyear Eagle F1 - 205/45 R16. Джантите са на приятел и давам два телефона на които да го търсите при интерес: 0887304210 и 0898992224.Цена 650лв. може и бартер за джанти 15" 4х100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар