Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Мареа 2.0 20

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Мареа 2.0 20

Продавам си Фиата много спешно перфектен е с всички екстри напълно обслужен за повече информация търсете ме на телефон :0889311902 или 0895626282ето и снимки

..

.хи
    Прикачени файлове

Коментар

.

Прикачени файлове

Коментар

.

Охх забравих цената е 5999лв.евтино нали
        Прикачени файлове

Коментар

.

Прикачени файлове

Коментар

Re: Фиат Мареа 2.0 20

Penchev написа:
            Продавам си Фиата много спешно перфектен е с всички екстри напълно обслужен за повече информация търсете ме на телефон :0889311902 или 0895626282ето и снимки
            Напиши какви екстри има колата и на колко км е!
            Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
            Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

.

колата е на 130000км. ми има си всякакви екстрри ел.джам ел.огледала климатик лети джанти стоманени джанти стерео мултифункционален волан АБС еърбег цялото окаччване е ново нов акумулатор за друго не се сещам

Коментар

Коя година е произведена ?

Коментар

Ееее ако не се лъжа вчера тази мареа беше спряла до мен на паркинга на Mr.Bricolage,Люлин Добре изглежда :D
                  ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Даже не климатик, а с автоматичен климатик(климатроник демек) е колата ти Абе въобще хубава Мери ... и двигатела е дзвер - като на Браво HGT ако не се лъжа ...
                    Bravo(TM) HGT

Коментар

.

да 150к.с айде звънкайте че спешно тряба да я продам заминавам за чужбина

Коментар

не съм сигурен дали е същата марея ама ако си я купил от сливен значи е нашета(ние сме ти я продали) :D ако е тя това е перфектната кола в перфектно състояние е и върви адски мн Да двигателя е като на браво HGT ланчиа капа това е практически вечен мотор просто няма чупене това желязо така че не му мислете а я копувайте тая кола заслужава си :D Успех дано я продадеш скоро и ущастливиш някой :D
                        Putno gt powa

Коментар

Много ми хареса тази кола. Къде беше преди около година бе човек?!

Коментар

Working...
                          X