купих си наскоро BRAVO,но е със спортни амортисьори,вози твърдо а на мен неми харесва,закарах го на стенд,човека ми каза че са работещи,здрави и хубави.Решил съм да ги смениям и да сложа нормални,така че някой ако го интересуват може да се договориме.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
BILSTEIN газови амортисьори
Collapse
X
-
здравейте,BRAVO-то е 1.6 мотор,а пружините са си оригиналните,тъй като клиренса на колата не е променен(така ми каза момчето от стенда).Днес ходих до Хасково,страхотно удоволствие от управлението,колата стои като залепена за асфалта в завоите и при изпреварване.Относно пружините,в Пловдив има на едно място склад за части втора употреба(само за италиянски автомобили),там ходих да търся бутон за ел. стъклата и видях пружини-червени и жълти но незнам за какъв модел кола са.За цена на амортисьорите ще се договоря,желанието ми е да сложа нормални защото имам чувството че само в Пловдив е пълно с паважирани улици.
Коментар
-
ase написа:здравейте,BRAVO-то е 1.6 мотор,а пружините са си оригиналните,тъй като клиренса на колата не е променен(така ми каза момчето от стенда).Днес ходих до Хасково,страхотно удоволствие от управлението,колата стои като залепена за асфалта в завоите и при изпреварване.Относно пружините,в Пловдив има на едно място склад за части втора употреба(само за италиянски автомобили),там ходих да търся бутон за ел. стъклата и видях пружини-червени и жълти но незнам за какъв модел кола са.За цена на амортисьорите ще се договоря,желанието ми е да сложа нормални защото имам чувството че само в Пловдив е пълно с паважирани улици.
Коментар
-
ase написа:здравейте,BRAVO-то е 1.6 мотор,а пружините са си оригиналните,тъй като клиренса на колата не е променен(така ми каза момчето от стенда).Днес ходих до Хасково,страхотно удоволствие от управлението,колата стои като залепена за асфалта в завоите и при изпреварване.Относно пружините,в Пловдив има на едно място склад за части втора употреба(само за италиянски автомобили),там ходих да търся бутон за ел. стъклата и видях пружини-червени и жълти но незнам за какъв модел кола са.За цена на амортисьорите ще се договоря,желанието ми е да сложа нормални защото имам чувството че само в Пловдив е пълно с паважирани улици.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Stoyan_68 написа:Bratchedda написа:Ако стават за Фиат Баркета и са със спортни пружини казваи Ще се договорим нещо :D
Hot!!!
Коментар
-
ase написа:здравейте,BRAVO-то е 1.6 мотор,а пружините са си оригиналните,тъй като клиренса на колата не е променен(така ми каза момчето от стенда).Днес ходих до Хасково,страхотно удоволствие от управлението,колата стои като залепена за асфалта в завоите и при изпреварване.Относно пружините,в Пловдив има на едно място склад за части втора употреба(само за италиянски автомобили),там ходих да търся бутон за ел. стъклата и видях пружини-червени и жълти но незнам за какъв модел кола са.За цена на амортисьорите ще се договоря,желанието ми е да сложа нормални защото имам чувството че само в Пловдив е пълно с паважирани улици.
Hot!!!
Коментар
-
Bratchedda написа:ase написа:здравейте,BRAVO-то е 1.6 мотор,а пружините са си оригиналните,тъй като клиренса на колата не е променен(така ми каза момчето от стенда).Днес ходих до Хасково,страхотно удоволствие от управлението,колата стои като залепена за асфалта в завоите и при изпреварване.Относно пружините,в Пловдив има на едно място склад за части втора употреба(само за италиянски автомобили),там ходих да търся бутон за ел. стъклата и видях пружини-червени и жълти но незнам за какъв модел кола са.За цена на амортисьорите ще се договоря,желанието ми е да сложа нормални защото имам чувството че само в Пловдив е пълно с паважирани улици.Fiat Stilo JTD ....sold
Volvo C 70 ....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар