Продавам на части Фиат Типо 1,6 DOHC1989 год.По километраж 152000 км.Колата съм я карал близо 11 години, но съм минал само около 60.000 км. Има газова уредба на 3 години.Ходовата й част е в много добро състояние, с изключение на тампоните на амортисьорите. Има някакъв проблем със съединителя, но според мен не е феродов или притискателен диск. Сменяни са преди 1,5 - 2 години, а колата не е в движение от близо година.По двигателя няма никакви проблеми.Има теч от хидравличната рейка, но иначе хидравликата работи нормално.Колата е с дигитално табло и предни електрически стъкла. Има Централно заключване на вратите откъм шофьора (от другата страна не работят)В момента колата е без акумулатор и не е в движение.Предните гуми са на около 5-8 000 км. Купувал съм ги чисто нови.Голяма част от тенекиите на колата са поизгнили (някои доста).Колата се продава само на части. Цена при покупка на цялата кола - 650 лв.За контакти - Сашо 0889494888
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Типо 1,6 DOHC на части
Collapse
X
-
Интересувам се от Резистора на който регулира мощноста на вентилатора на парното. (еPER - 7ма част)Също така от решетките за колоните и задната кора, ако не е рязана! Последните две не са задължителни, но все пак ще те помоля да дадеш цена поотделно. Също така колата тъмно сива ли е или зеленикаво синя? Че на различните снимки изглежда различно. Ако е тъмно сива се интересувам и от предната решетка!Мерси предварително!Edit: Всичко това е в случай, ако искаш да продаваш на части. Защото ако се намери някой добър човек да я вземе и да я стегне ще бъде прекрасно!
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Реклама
Collapse
Коментар