Пускам нова тема тъй като старата не можах да я намеря с търсачката. Цена за двата 70 лв. счупени са им стойките за захващане към купето. Малко снимки:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фарове за Брава/Браво-ПРОДАДЕНИ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sasco
-
Tornado написа:Колегата ви дава фарове със здрави стъкла за 40 лв.бройката,ако бяха със неоребрените ,а гладки стъкла досега да съм ги взел.
Коментар
-
Аз го вдигнах максимално този Депото и то без механизмите а ръчно.Резбите в пластмасите бяха изронени още на второто завъртане и се наложи да го подобрявам и кривя на ръка както и гредата която ги държи.Доста труд докато си ги направя така,че да ме удовлетворяват,но за тези пари 140 лв по добре отколкото 400 и нагоре за оригинален Валео и пак не се знае.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Аз го вдигнах максимално този Депото и то без механизмите а ръчно.Резбите в пластмасите бяха изронени още на второто завъртане и се наложи да го подобрявам и кривя на ръка както и гредата която ги държи.Доста труд докато си ги направя така,че да ме удовлетворяват,но за тези пари 140 лв по добре отколкото 400 и нагоре за оригинален Валео и пак не се знае.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар