Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам цяло или на части Фиат Уно Д, 1300, 85г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам цяло или на части Фиат Уно Д, 1300, 85г.

Продавам на части Уно дизел(три врати), 1300, 85г. на части, но засега само тези, които не нарушават външната му цялост.Ако някой желае, може да се разберем, да го купи цялото.То е в добро състояние(карах го без проблеми до преди месец и половина), но се оказа, че има пукнатини в главата на двигателя, които не подлежат на заварка и може би минимална пукнатина в блока, която(ако я има), могло без проблем да се завари.На по-малко от километър от мястото ,където е уното, има монтьор, с който съм се разбрал за това да демонтира части, когато има кандидати за тях! В МОМЕНТА БЛОКА НА ДВИГАТЕЛЯ СИ Е НА МЯСТОТО(основен ремонт преди 10г.), НО ГЛАВАТА Е СВАЛЕНА!Иначе съм подменил почти всички части, напоследък-водна помпа, буталца на задни спирачки.Има сменени амортисьори, дискове на спирачките,задни накладки, преди време съединител, помпа на спирачките, ремонтирани стартер и алтернатор, запазени гуми(всесезонни), сменени носачи, чисто нов ауспух преди половин година.....Досега не е удряно(освен леки хлътвания и одрасквания), ръждясало е повече само около мястото където се закрепват макферсъните(където ръждясват всички уно). 0887 736547 02 9447517 Василев

Колега дай цена. Редовно ли е от към документи? Интересува ме да го взема цялото, ако е на разумна цена. 0887998186 / 0895339997
    Вече нямам италянска машина

Коментар

Working...
    X