Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Фиат Браво HGT 2.0 20V 147к.с. Със Снимки!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Фиат Браво HGT 2.0 20V 147к.с. Със Снимки!

Марка: Fiat Модел: Bravo Двигател: 2.0 20V 147k.c Тип двигател: Бензинов Мощност (к.с.): 147 к.с. Скоростна кутия: Ръчна Категория: Хечбек Пробег: 113000 км Дата на производство: февруари 1996 г. Цвят: Черен Особености: 2(3) ВратиABSAirbagАлармаЕл. ОгледалаЕл. СтъклаЗастраховкаИмобилайзерЛети джантиМеталикСерво управлениеСтерео уредбаХалогенни фаровеЦентр. заключванеШибедах Допълнителна информация:В много добро техническо састояние, перфектна, всички консумативи сменени. Има само външни драскотини. Не е имала удари. Със два Airbag е. Километрите са напълно реални. Eл. Шибедах. Регулиране на фаровете, чупещ волан, шофьорската седалка се вдига и сваля. Трети стоп, спойлер заден капак, спортни прагове, задни подглавници. Оригинална аларма (Gemini) слагана в Италия. Лети джанти 15 - 195/50/15 Джантите не са криви и не са изправяни, със чисто нови зимни гуми предни. Перфектен салон. Цената е твърда. За повече информация на място. Ето и Снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88648Цена: 5500 лв.Град:Софиятел.: 0897505019Който го интересува да пише ! Който му се приказва в Общи приказки!rustson

Нова Цена

Нова Цена: 5900лв. На глупави въпроси не отговарям.Колата е здрава и няма нищо за ремонт по нея. Всичко съм описал. Спешно!!!

Коментар

ruston - стига си трил на поразия бе!бях писал, че браво 150 к.с. няма, а има само 147 к.с. 95-98’ и 155 к.с. 98-01’. Изтрил си и това, а това е уточнение, което в никой случай не е излишно. с какво това уточнение нарушава правилата?!?п.п. рустон, не се сърдя, просто повечето и вярна информация ВИНАГИ е по-добре от недостатъчната и/или грешна такава Колега charlie извинявам се че съм ти изтрил съобщението, не се сърди! Трих наред и оставих само обявата, по желание на продавача !Мир да има rustson!
      "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
      (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Re: ре

Нова Цена: 5500 без летите джанти. Със джантите цената е 5800. Тел за връзка: 0899269616

Коментар

Ще се пробваме напролет,като отворят пистата. Модераторите,ако сметнат за необходимо,да изчистят темата. Успех в продажбата.
          Octavia RS
          Evo 10-служебната играчка.

Коментар

ре

Мерси. Ще се пробваме няма никакъв проблем. а относно това кой щял да кара типото, че имало значение да му кажа на колегата че незнае зад волана на HGT кой е все пак. Успех на всички и весели празници! Пожелавам на всички от форума по хубави коли и много жени Зачистих темата...Споровете за дръпки и пр.-има си други раздели...vesko.t

Коментар

исках само да питам за разхода...иначе - прекрасен автомобил успех
              Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

ре

мерси.Разхода е 12 градско.извънградско не съм го пробвал.На пълна ръчка 14

Коментар

оферта

Новогодишна оферта. Колата с летите джанти 5500лв. Без Договаряне! Тел за връзка: 0899269616

Коментар

Нали беше продадена?

Коментар

re

Не е продадена къде пише че е продадена.Някъде да четеш.

Коментар

Re: re

iordan_ss написа:
                        Не е продадена къде пише че е продадена.Някъде да четеш.
                        Объркал съм се с другата обява ...

Коментар

Колега ако ми изпаднат едни парички тия дни ще имам интерес,замервал ли си го на 400м?
                          charlie написа:
                          ruston - стига си трил на поразия бе!бях писал, че браво 150 к.с. няма, а има само 147 к.с. 95-98’ и 155 к.с. 98-01’. ..
                          Една поправка,VIS мотора не е 155,а 154
                          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

ре

Еми колега не съм го пробвал. Немога да ти кажа. Виж в някой сайт за технически характеристики там пише. Успех. И да е честита Новата Година на всички от форума.

Коментар

Моята мечта !!!

Приятел това е точно двигателят които бих искал , но точно сега не мога да си го позволя.Ако те интересува бартер може да се оговорим нещтоИнче е страшна . Успех

Коментар

Working...
                              X