Здравейте! Продавам 3 iPod-a Apple 30GB бели, нови, неразопаковани, може да се гледат филми. В комплекта има калъфче, слушалки, USB-кабел и поставка. За повече инфо http://www.apple.bg/bul/apple/hardware/ipod/ . Цената е 450 лв за брой и не подлежи на коментар. От Варна съм, но мога да ги изпратя и по куриер. Ако ви интересува нещо друго пишете ми на e-mail: pechankov@abv.bgПоздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам 3 iPod-a Apple 30GB
Collapse
X
-
kiler_4o написа:Esper написа:Е нали се разбрахме в МБК клуба че вече са два?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:...
Коментар
-
А сега по темата - значи казваш, че вади добър звук ? Мен по принцип това ме интересува ... Важното е да свири хубаво, да има добър бас и т н ... слушалките не са проблем, ще дам някой лев и ще си купя едни genious-ки и ще се оправи въпроса ... само да вади добър звук самия плеър ... е ?/offtopic: реното си е много добро Върти гуми за щяло и не щяло и върви като подгонено от разгневено типо :DМного ме кефи, но пък съм си фен на фиат и такъв ще си останаI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:А сега по темата - значи казваш, че вади добър звук ? Мен по принцип това ме интересува ... Важното е да свири хубаво, да има добър бас и т н ... слушалките не са проблем, ще дам някой лев и ще си купя едни genious-ки и ще се оправи въпроса ... само да вади добър звук самия плеър ... е ?/offtopic: реното си е много добро Върти гуми за щяло и не щяло и върви като подгонено от разгневено типо :DМного ме кефи, но пък съм си фен на фиат и такъв ще си остана
Коментар
-
kiler_4o написа:честно казано търся нещо, което да свири добре, да има достатъчно настройки, да има голяма памет, да може да пуска видео и снимки и да мога да си пренасям по него информация ... общо взето това е и май айпода ми върши перфектна работа ... какво ще кажеш ?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
B_TURBO написа:Значи Esper, последно какво реши? Ще го вземаш ли iPod-чето, за да знам да ангажирам ли моя човек, който ще го носи до София? Ако все още си навит ще ти звънна до 2 дни да се разберете с него за среща.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар