колеги продавам бравото на части колата е 1.8 16в 99 година . След основен ремонт според мен ми прецакаха главата , проблемите на колата са харчи 5 литра масло за 10 000 км сменени са сегментите , колата има компресия , след ремонта изгоря клапан и работеше на 3 цилиндъра оправихме го карах още 1 година и от вчера пак работи на 3 цилиндъра бобините и свещите са проверени мисля ,че пак е клапан но не гарантирам и не ми се занимава да я правя вече ми трябва комби и затова я продавам цяла за 1200 лв ако не се продаде заминава за части има лети джанти 15 от фиат браво ХГТ вис с хубави зимни гуми не по малко от 6 мм граифер фулда кристал монтеро 185/55/15 газов инжекцион фобос 1 монтиран при Искрен в София фарове от мареа с лупи и ксенон 5000к на късите климатроника го напълних поработи и пак спря за смяна са ремъците и ролките антифриза е нов вие преден десен лагер главина колата до последно си вървеше проблема беше само харченето на масло ето снимки на колата при интерес пишете на лично колата е в софия и е с редовни документи прегледа е минат този месец http://mehanoveca.snimka.bg/automobi...43528.37851716
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам браво гт 1.8 цяла или на части
Collapse
X
-
фарове с лупи от мареа отворени и изчистени миналата година +ксенон 5000к с нови крушки 120 лв комплект без ксенон 100 лв
амортесиори предни билщаин почти нови - 40 лв бр.
споилер задна врата 30 лв оранжев
ел. странични огледала оранжеви заедно със стоиката с подгрев и датчик за температурата 25лв .бр
табло с бели циферблати след 99 година целия кръг -30 лв бр. става за 1.8 .-1.6 и мисля че 1.2
адаптер за радио 15лв
салон със скъсана от шофиорска седалка - 50 лв всичко
оригинални джанти от браво хгт вис с гуми 185/55/15/ зимни дулда кристал монтеро 5-6 мм граифер -230лв
болтове лети джанти 15лв-16 бр.
газов инжекцион фобос 1 с бутилка 33л.- 350лв
бутала с биели -25лв бр.
колянов вал - 60лв.
разпределителни валове 30лв.бр.
бобини 30 лв. бр. или 100 лв комплекта
волан с еарбег ГТ - 30 лв
предна броня абарт + халогени тъмно синя за боядисване - 70 лв
прагове абарт - 50 лв за двата
задна броня без светлоотразители - 40 лв
стопове -25лв бр
задна врата -60 лв + споилера 30 лв без него
предни дискове текстар изкарали са половин комплект наклатки - 50 лв двата
външни накраиници лемфордер 6000 километра - 25 лв за двата
преден капак за боя тъмно син 25 лв
дръшки на вратите от неизгорелите - 30 лв двете
компютър + емобилаизер + син ключ -70 лв
задно гърне UNIQUE - 25 лв
оригинално задно гърне - 20 лв
биалетки -10 лв двете MAYLE
носачи 20 лв брои единия е MAYLE другия е турски , защото едното MAYLE излезе дефектно
спирачни апарати - 20 лв брои
абс -50 лв
предно стъкло 70 лв
всичко имам от колата но немога да опиша всичко за въпроси на личниПоследна редакция от mehanoveca; 23.04.2017, 01:11.
Коментар
-
нова цена на фаровете 100 лв с ксенона и 70 лв без него
картер -70 лв
моторче чистачки 30 лв
рамене чистачки 20 лв+ чистачки бош или 10 лв без чистачки
стъпков мотор 30 лв
дросел + стъпков мотор 50лв
ново радиаторче за парното 20лв
оригинално радиаторче за парното 20лв
радиатор климатик 40лв
компресор климатик 30лв
маркучи климатик 5лв бр.
калници тъмно сини без ръжди но с по 2 дупки от винт заради праговете - 20 лв бр.
джанти + зимни гуми нова цена 200 лв
реика - 50лв
бензинова помпа 30лв с кошницата
капачка резервоар -5лв не се заключва
кора от багажника -15лв без дупки за говорители
антена с кабел и букса -10 лв
резервна гума - 10 лв
оригинални говорители от вратите паинер елипси 10лв бр.
задни говорители оригинални 5лв бр.
всички говорители + пищялките от таблото и антената 25лв
генерация от краи до краи - мека връзка резонатор средно и краино гърне и ламбда сонда и гумените тампони - 80 лв
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар