Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Marea Weekend 2.4Td - Закрита

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Marea Weekend 2.4Td - Закрита

Колеги,продавам си Фиатката.Фиат Мареа Уикенд 2.4 Тд124 к.с. Произведена 07.1997г., Пробег - 185350 км.колата си има всички екстри за модела, давам я с два к-та гуми - зимни Корморан 195/60/15 на 1000 километра с една година гаранция и летни Гудиър Ф1 195/55/15 на около 10 000 км. Сменяни са ремъци и ролки преди 12000 км.Маслото е на 2700 км. откакто съм го сменил - карам я само със Селения.Чисто нови накладки отпред и отзад. Има платена гражданска за 2007 и пълно автокаско да края на декември на 2007. Има чисто ново МП3 Блаупункт Модена. Много е запазена отвътре и отвън.Цената е 7200 лв. и подлежи на лек коментар, но само за сериозни оферти. моге да се даде и без СД-то. или някой от комплектите гуми.Много съм доволен от нея и изобщо не ми се продава ама получих служебен автомобил, който мога да ползвам навсякаде и затова я махам - само да стои пред блока няма смисъл. Ако някои има допълнителни въпроси , може да ме пита.
    Прикачени файлове
    Alfa 156 2.4JTD ~180p.s., Alfa 145 1.9 JTD~140p.s., MAREA 2.4TD124p.s., TEMPRA 1.9 TD-92p.s., TIPO 1.6 2act-90p.s.

Автомобила още се продава - възможен е бартер с доплащане за Пунто, че жена ми иска автомобил за нея а не виждам смисъл да кара тази - доста големичка е а и без това ще и трябва само за града.Ако има някой заинтерисуван - моля питайте за повече инфо.И весело посрешане на нова година на всички колеги!
    Alfa 156 2.4JTD ~180p.s., Alfa 145 1.9 JTD~140p.s., MAREA 2.4TD124p.s., TEMPRA 1.9 TD-92p.s., TIPO 1.6 2act-90p.s.

Коментар

я кажи колко доплащане ще искаш ако от моя страна седи:Фиат Пунто Спортинг1.6 MPI - 88кссептември 96г.КлиматикЕл.стъклаЧуп.воланХалогенизимни гуми с железа - 14"летни гуми с лети 15"сменени накладкиспортно окачванеколата я купих миналия август на 90 000км а сега е на 106 000 - тоест за 16 000 мога да гарантирамима външни забележки но е стабилна и пъргава
      Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

забравих да напиша че има AIRBAG и скоро смених предни носачи, накрайници и тампони по предния мост, че не можах да ги сменя, когато я купих. Ако искаш прати ми мейл да ти пратя снимки
        Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

От кога я караш в България и колко ключа има?

Коментар

ако не те интересува Спротинга, поне пиши да не очаквам отговор!!аз сериозно бих искал по-голяма и просторна кола, нищо че нямам семействоsoniapro - за коя кола питаш? мареата или пунтото?

Коментар

viktorson написа:
              soniapro - за коя кола питаш? мареата или пунтото?
              За Мареата

Коментар

Колата е вкарата в БГ точнo преди една година и тук са навартяни около 12-14 хил.км. С нея има два сини ключа и код карта.Съжалявам колеги за малко фалшивата тревога, но засега колата остава само да се продава a бартера отпада, тъй като един познат се прибира след два месеца от Германия и ще ми докара доста изгодно една Тигра от там - не че ми харесва много като кола, но за жена ми ще върши работа. Вчера се уговорихме с него и днес ви пища просто да знаете че бартера отпада засега. Ако случайно не ми докара колата или не сум я прдал до февруари - пак ще търся бартер колеги, макар и изобщо да не ми се продава. За много години на всички и много безаварийни километри през 2007!!!

Коментар

възможен ли е бартер

харесал съм си марката и затова питам темпра sw 1.9d, 96г.145000 км. перфектна, доплащам.

Коментар

Re: възможен ли е бартер

iwelinko написа:
                    харесал съм си марката и затова питам темпра sw 1.9d, 96г.145000 км. перфектна, доплащам.
                    да знаеш обаче, че опре ли се до бартер аз пръв съм говорил

Коментар

Ако рвша пак да я бартеросвам ще пиша колеги Макар че в момента е по налогително да я продам - Последните разходи, които съм направил по колата в последните три месеца - 4 бр. зимни гуми Корморан 195/60/15 на цена 420 лв. Акумулатор - на цена 107 лв. Гражданска отговорност и автокаско - 485 лв. Накладки отпред и отзад - 86 лв. Смемени масло и всички филтри преди 1500 км. - около 90 лв. Маслото е SELENIA TD 10W40 - перфектно е - и Темпрата си карах с такова масло, навъртях и около 60000 км за две години и половина без абсолютно никакви проблеми с мотора.

Коментар

да да говори ми, говори ми аз много искам да си сменя Пунтото за Мареа а твоята изглежда супер!!! просто май ми се кара по - голяма кола...аз самият съм 193см и 89кг ако все пак решиш да не избереш Хлопел Титра пред Фиат Пунто съм насреща

Коментар

Колега и все пак изпрати снимки на: pinifarina_2001@abv.bg дарсни още някой ред за колата - цвят, екстри,км. и т.н. Имал съм и ново Уно, Фиат типо, Фиат Типо, и Фиат Темпра - ама наистина голямата кола си е голяма - не че Темпрата беше много малка, но тази е с 250 кг. по тежка от нея и като съм я карал на магистрала, мога да ти кажа че спи на пътя при скорост 180-200 км/ч. Иначе изобщо не ми се продава колата ама на йена ми ще и е много голяма - то има лесно и за това - един парктрокик е 100 лева с датчици за отпред и отзад, поне да и помага за паркиране , а за другото си има каско :D

Коментар

имаш мейл

Коментар

Нова цена - 6900 без CD-то !!! Днес даже и платих цялото каско до 15/12/2007

Коментар

Working...
                              X