1.карбуратора съм го взел преди време от колегата пъгси, с идеята да преправям моята темпра 1,6 моно на карбуратор. всъщност преправянето стана за половин ден и колата си тръгна на бензин, но я карах с него не повече от 4-5 км в квартала/понеже нямам плочка за газта за него/ и го свалих. не съм го настройвал, но колата си вървеше почти нормално. след реглаж предполагам няма да има проблем. цена 40 лв2.продавам и спирачна помпа, свалена от темпрата ми по профилактични причини, просто предпочитам помпата да я сменя като взема една кола. работеше си нормално. нова взех за 54 кинта метели, така че мисля 15 лв е нормална цена. не мога да кажа на колко км/време е, с нея купих колатаснимки и на 2-те ще сложа най-късно след седмица ако има толкова интерес. подарявам за уно/старото/ вътрешно огледало, не му работи копчето против заслепяване ама ако някой има нужда да заповяда. подарявам също и пласмасата под кормилото са същото уно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам карбуратор за типо/темпра и спир. помпа
Collapse
X
-
http://snimka.bg/profile.php?edit_ph...733286това е карба, а спирачна помпа всеки знае как изглеждаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
имам и @ чисто нови накладки задни за уно, старата маска. от тин кар съм ги купувал ама нещо не мога да намеря останалите 2. приемам всякакви бартеринапример вериги за сняг абе някой ако иска да си менкаме боклуците да казва
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
хайде бе пичове, трампя за фар или стъкло за темпра на ляв фар/преден ако има съмнения/, абе за сякакви неща за темпра и не само. просто нямам какво да ги правя. имам и 2 водача за спирачните апарати, нещо по погрешка ми ги дадоха на стамболийски дълги, при мен са къси и тези не стават.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар