Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто мк1 98г. на части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто мк1 98г. на части

Здавейте колеги. Продавам на части пунто 1.2 60, 98 година, климатик работещ, нови(под 500км) свещи, кабели, бубини. Скоростната кутия ме предаде и реших да си взема друга кола, затова го продавам, продава се само на части понеже съм налял много и не ми се иска да се разделям с него за 500лв. За информация и цени на л. с и/или на 0878136010. Снимки: ***Модерирано***

Линка е забранен!
    Модераторски екип на fiatforum.bg

можеш ли да ми пратиш първичния вал на скоростната кутия ,да го ползвам за дорник 10 лева

Коментар

stambata1982 написа:
      можеш ли да ми пратиш първичния вал на скоростната кутия ,да го ползвам за дорник 10 лева
      Писал съм ти на лични колега.

Коментар

Перката на радиатора продадена.

Коментар

Климатика замина, едната бобина и кошницата на бензиновата помпа.

Коментар

Up

Коментар

Ъп

Коментар

Врати задни по 20.Врати предни по 25Преден капак - 30Заден капак - 40 - оборудванПредна броня - 30Задна броня - 35Стопове по 15Фарове по 15Калници по 15Хидравлика 80 (рейка +компресор+ маркучи+казанче) Газова уредба - 80Табло 30(с духалките) Бенз помпа 10(без кошница)

Коментар

Up

Коментар

Up

Коментар

Ъп

Коментар

Нагоре

Коментар

Пунто

Здравей Колега! Крайното гърне как му е на Пунтака , седи ли още,здраво ли е ? Също така ми трябва и сенник десен (на шофьора) ,ако имаш драсни една цена . Поздрави
                          Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4 JTD , Alfa Romeo 33 1.3VL-ex

Коментар

Цени близки до подарък!Врати (оборудвани със стъкла)-10лв.Волан с пръчка- 5лв.Брони по 15лв.Десен фар- 10лв.Хидравлика (рейка, компресор, казанче, тръбички и др.)- 40лв.Преден/заден капак по 15лв.0894745647

Коментар

предни калници читави ли са имало ли е удари или някакви забележки по тях, капака и бронята имат ли някакви забележки ?
                              Анцунга се носи върху пуловера !

Коментар

Working...
                              X