Колата е ударена преди по-малко от 5 дни,преди удара са й сменени всичи консумативи:масло,ремъци,филтри,свещи,кабели! Колата е с нови предни амортисьори(газови),има централно/аларма и ел.стъкла,газова на 1г. ,зимни гуми,смени задни накладки и цилиндърчета+предни дискове,запазен салон.При удара предното окачване не е засегнато!Колата се движи -всички документи са изрядни,пали но радиатора е спукан.купето не си е изменило геометрията,засегнати са:предна маска,пр.капак,фарове,броня,двигателя не е мръднал,калниците,радиатор,кутята на въздушния филтър,предното съкло е спукано ,но не при удара.снимки: http://snimka.bg/album.php?album_id=80683цена на цялата кола-1000лв тел. 0887208964-Младен//// НОВА ЦЕНА 750лв////
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продава се ФИАТ ТИПО 1.4 моно (катастрофирал) 1993г-ПРОДАДЕН
Collapse
Заключена тема
X
X
-
pugsy написа:отказа се да го правиш
Коментар
-
GTipo написа:Предполагам че нямаш застраховка. Иначе до сега да си го оправил. Това си е добра покупка, но от стар фиатаджия, който знае какво купува.
Коментар
-
малко не сте прави колеги само малко по - малко от 2000лв ако излезе ще е късмет , двигателя е мръднал личи си и от снимките - само демонтаж + монтаж -200лв тенекии + труд - 500лв , бояджии-300-350 предни маски броня фарове мигачи инсталации подкалници , вероятно преден мост акумулатори поставки радиатори перка , вероятно още 10-12 нещица ---е дотук около около.....1700-1900лв и това само от пръв поглед ! правил съм ударен автомобил - знам аз ! трябва да я вземе някой сервизаджия и тогава ще му легне добре - приятели отстъки и т.н
Коментар
-
punto94 написа:малко не сте прави колеги само малко по - малко от 2000лв ако излезе ще е късмет , двигателя е мръднал личи си и от снимките - само демонтаж + монтаж -200лв тенекии + труд - 500лв , бояджии-300-350 предни маски броня фарове мигачи инсталации подкалници , вероятно преден мост акумулатори поставки радиатори перка , вероятно още 10-12 нещица ---е дотук около около.....1700-1900лв и това само от пръв поглед ! правил съм ударен автомобил - знам аз ! трябва да я вземе някой сервизаджия и тогава ще му легне добре - приятели отстъки и т.н
Коментар
-
punto94 написа:малко не сте прави колеги само малко по - малко от 2000лв ако излезе ще е късмет , двигателя е мръднал личи си и от снимките - само демонтаж + монтаж -200лв тенекии + труд - 500лв , бояджии-300-350 предни маски броня фарове мигачи инсталации подкалници , вероятно преден мост акумулатори поставки радиатори перка , вероятно още 10-12 нещица ---е дотук около около.....1700-1900лв и това само от пръв поглед ! правил съм ударен автомобил - знам аз ! трябва да я вземе някой сервизаджия и тогава ще му легне добре - приятели отстъки и т.н
Коментар
-
pugsy написа:punto94 написа:малко не сте прави колеги само малко по - малко от 2000лв ако излезе ще е късмет , двигателя е мръднал личи си и от снимките - само демонтаж + монтаж -200лв тенекии + труд - 500лв , бояджии-300-350 предни маски броня фарове мигачи инсталации подкалници , вероятно преден мост акумулатори поставки радиатори перка , вероятно още 10-12 нещица ---е дотук около около.....1700-1900лв и това само от пръв поглед ! правил съм ударен автомобил - знам аз ! трябва да я вземе някой сервизаджия и тогава ще му легне добре - приятели отстъки и т.нN.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар