Счупени са им стойките иначе нямат други забележки 70лв. за двата. За сега се продават само в комплект. Иначе като си купя новите може да ги дам и по отделно но цената ще е по-висока леко :D .Снимки ще дам при интерес защото са ми на колата в момента (фаровете) , но и не виждам смисъл от снимки-фаровете са перфектни като изключим стойките имам предвид че нито са потъмнели нито отзад пластмасите са им стопени а и светят много добре особено на дълги гледам колеги че се оплакват, а аз съм доволен. Продавам ги защото от каското ми платиха за нови и отдавна се каня да си зема с лупи (дано тези с лупите да светят поне колкото мойте)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фарове за Brava/Bravo
Collapse
X
-
Re: Фарове за Brava/Bravo
nParMaTuK написа:Счупени са им стойките иначе нямат други забележки 70лв. за двата. За сега се продават само в комплект. Иначе като си купя новите може да ги дам и по отделно но цената ще е по-висока леко :D .Снимки ще дам при интерес защото са ми на колата в момента (фаровете) , но и не виждам смисъл от снимки-фаровете са перфектни като изключим стойките имам предвид че нито са потъмнели нито отзад пластмасите са им стопени а и светят много добре особено на дълги гледам колеги че се оплакват, а аз съм доволен. Продавам ги защото от каското ми платиха за нови и отдавна се каня да си зема с лупи (дано тези с лупите да светят поне колкото мойте)
Реклама
Collapse
Коментар