Имам следните части, които само ми пречат.За купе 1.8: - водно казанче - 10лв - перка на радиатора - 20лв - предна решетка - 25лв (модела от 96-99-та) - колани - 40лв - скоростна кутия - 80лв (до последно ми беше на колата, просто минах на турбо мотор)- пружини 50лв- елипсовидно резонаторно гърне, мисля че беше 55мм вход/изход - 20лв(гърнето е на 10 000км)- полуоска с външно каре - 30лв За купе 2.0 16V Turbo:- всичко от задния мост(без главините) е налично. Има всичко необходимо за конверсия от барабани към дискови спирачки(прилични дискове и накладки, 19мм стабилизираща щанга, подходяща за подобрение на моделти, които оригинално излизат с 16мм). Цени по договаряне. - кора на пасажерската врата, без забележки - 15лв - предни врати(червени на цвят), свалени са само бравите - 30лв/бр- задни подкалници - 15лв/бр- предна решетка(модела 94-96) - 20лв - моторче задна чистачка - 20лв - всмукателен колектор(прахово боядисан в червено + рейл) - 80лв- изпускателен колектор - 80лв - перфектен изпускателен вал - 100лв- абс модул + спирачна помпа - 60лв - странични капаци на таблото - 5лв/бр - механизъм предни чистачки - 20лв- рамене чистачки - 5лв/бр- лайстна за таблото(червена на цвят) - 20лв - емблеми pininfarina за задните панели - 15лв/бр- кутия въздушен филтър - 40лвНай-вероятно имам още неща, за които не се сещам. Ако ви трябва нещо, питайте да проверя. Тел: 0897 425 630
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разпродажба на останали части от Fiat Coupe 2.0 16VТ и 1.8
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар