Здрасти!Интересува ме машинката (за движене на рефлектора) на левия фар имаш ли я? Както и малкото табло с бутони в ляво от волана (за нагласяне яркост на таблото, фарове нагоре-надолу, меню бутон и т.н.)? Мисля, че те питах за корите, като вземах помпичката за чистачките, ама забравих какво ми каза, та корите на вратите имаш ли ги? И какви са ти говорителите отзад?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На чaсти Stilo 1.9JTD 115
Collapse
X
-
Примерни цени на останали части: Предни амортисьори ITN (4месеца експлоатация) - 35лв. 1бр Носачи (4месеца експлоатация) - 30лв 1бр. Врати - 40лв 1бр. Преден капак - 90лв Задна броня - 70лв Помпа (без регулатор) - 30лв. Странични огледала - 20лв 1брКалници - 35лв. брСалон - 70лв.FIAT BRAVO GT JTD 105 '00
То е като да си зарежеш свястната жена и да тръгнеш по курви - правят много готини работи, дават голям кеф, ама знаят и много курвенски номера, те тва е!
Fiat Auto S.p.A
Коментар
-
Няма го, всичко замина :D Останаха:Предни амортисьори ITNНосачи (4месеца експлоатация) Врати Преден капакЗадна броня Помпа (без регулатор)Странични огледала КалнициСалонFIAT BRAVO GT JTD 105 '00
То е като да си зарежеш свястната жена и да тръгнеш по курви - правят много готини работи, дават голям кеф, ама знаят и много курвенски номера, те тва е!
Fiat Auto S.p.A
Коментар
-
Останаха: Носачи (4месеца експлоатация) Врати Преден капак Задна броня Помпа (без регулатор) Странични огледала Калници СалонFIAT BRAVO GT JTD 105 '00
Fiat Auto S.p.A
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар