Колеги,сменях демпферен маховик и засилих заедно с него и съединителя.По случая имам съединител-комплект, втора употреба в много добро (поне според мен) състояние, както и лагер помпа. Като бонус ви подарявам (ако искате) и сваления демпферен маховик, ако мислите, че може да ви е полезен.Съединителя е ОЕМ Valeo, какъвто оригинално се влага в тези автомобили. Каран внимателно, само от мен, без издевателства в продължение на 37589 км (предния го смених на 155734км и нямам информация да е сменян преди това, т.е. смятам, че има още доста живот в този, който предлагам). Километрите, които цитирам са реалните на автомобила, проверено.Лагер помпата е във видимо добро състояние, но нямам спомени каква е, или е ZF SACHS или Luk или Valeo, но трябва да проверя, защото последната, която сложих беше ZF SACHS и малко се обърквам вече в коя кола какво съм сложил.Цените като нови на нещата от които искам да се освободя са Съединител - 333.00 лв (2013г) / 343.00 лв(2015г), Лагер помпа - 248.00 лв(2013г) / 207.00 лв(2015г).Предлагам ви цена от 250лв, която естествено търпи разумен коментар. Целта на продажбата е да не ми заемат място в гаража, защото не знам дали ще карам този автомобил докато се наложи пак да сменям съединител.Комплекта се намира в гр. София, Младост-4, близо до Бизнес парк - Младост и при интерес може да уговорим да го погледнете. В оригиналните кутии е, така че мога да го пратя и по куриер за сметка на получателя. Ако някой смята, че снимки могат да му свършат работа, да пише ЛС.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам ориг. съединител за Bravo II 1.9 Multijet 120hp
Collapse
X
Реклама
Collapse