продавам бравата защото искам по мощна колица :P бравата е от 7 месеца в бг и е минала само 7000 км. платено и е всичко и има пълно каско. цена според зависи! има cd което има дистанционно и има нова газова .тел 0898677298 колата е много добре запазена.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
продавам фиат брава .1.4 12в 96г \ бартер
Collapse
X
-
Ами Тема с всичките екстри - кожа, клима, ел. огледала с подгряване, газова уредба (ако това може да се каже екстра - може би дори обратното в случая :P )Ако искаш много подробности пиши едно ЛС.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
zdravgo написа:Колега, да не се отказа? Колко и искаш на Бравата?brava 1.4 12v.sx
drive fast or go home
Коментар
-
За снимки не мога да ти пратя - трябва да видиш само колата, няма с какво да я снимам.Иначе като ти изброя аз какво съм сменил по Темата и ти кажа точната сума, която струва всеки един ремонт трябва да скоча доста над 5000лв, ама толкова и да си помисля не мога да взема вече за тази кола.А аз както казвам често - не казвам какво е правено на колата а какво има да и се прави - това е задна лява вежда има ръждичка по нея и според мен не са както трябва спирачките - ама нявсякъде където я карах казаха че си имало нормално налягане а накладките не били добри - нищо че са чисто нови за 200лв.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Re: продавам фиат брава .1.4 12в 96г бартер
skier написа:продавам бравата защото искам по мощна колица :P бравата е от 7 месеца в бг и е минала само 7000 км. платено и е всичко и има пълно каско. цена според зависи! има cd което има дистанционно и има нова газова .тел 0898677298 колата е много добре запазена.brava 1.4 12v.sx
drive fast or go home
Коментар
-
Re: продавам фиат брава .1.4 12в 96г бартер
skier написа:skier написа:продавам бравата защото искам по мощна колица :P бравата е от 7 месеца в бг и е минала само 7000 км. платено и е всичко и има пълно каско. цена според зависи! има cd което има дистанционно и има нова газова .тел 0898677298 колата е много добре запазена.Мъдроста ме гони но аэ съм по-бърз
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар