Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам фиат браво хгт ВИс на части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам фиат браво хгт ВИс на части

продавам си колата на части, колеги Двигателя е непокътнат, обслужен преди 500 км. Колата ще се разглабя след 3-4 дена.За цени незнам, ще се разбираме.http://prikachi.com/images/75/7971075X.jpg
    Тря'а напиша нещо тука, нали

браво

Колега говорим за дискове с апарати и целия комплект към тях за слагане нали(супорти планки за жила и планките за монтиране на дисковете) ако всичко ти е налично направо ги пращайДаниел Колев-Пловдив офис еконт на ул.Константин Геров до поискване с опция за преглед тел.ми е 0888817750

Коментар

Колата ще започвам да я разглабям във вторник.Ако имате въпроси питайте тук или 0897 593 848 Кольопоздрави

Коментар

Снимки на салона и цена ако може ?!?!?
        '99 Fiat Bravo GT 1.9 JTD 105 h.p.

Коментар

Салона е черна и червена кожа. Снимки - другата седмица. Цена 300 лв всичко - кори и седалки

Коментар

Такаа днес свалих туй онуй :D фарове с лупи два броя - 100 лева с крушките сафланци омп 4 броя 70 лева (15 или 20 мм са)водния радиатор с перката и радиатора на климатроника 100 левасалона ще го снимам 1во и тогава ще му сложа цена, има забележки.разпънка омп 50 левапредни амортисьори монрое с пружини H&R(нещо такова ) продаденизадните още не съм ги свалил 5 броя лули от хгт 147 коня 20 лв/бр 80 5-те.Дебитомер от хгт 147 коня 40 лв.Двигател 2.0 20в ВИС 500 лева със всичките му работи по него.Само да уточня, че аз го купих за 500 лева гол като пушка :D Двигателя е със сменени ролки и ангренаж няма и 300 км да е каран.и още 1000 пласмасарийки и джунджурийки.Който му трябва нещо - да пита поздрави и лек ден

Коментар

Фланците са 18 мм, колеги.

Коментар

Колата е разглобена, остана само двигателя, утре снимки поздрави

Коментар

Задните амортисьори - състояние и цена да ми кажеш.
                  Ситроен Ксантия HDI-110 +++
                  Фиат Брава ELX 1,9JTD-105 +++
                  Рено Лагуна 1 фаза 2 - 1,6 16v K4M

Коментар

Фланците стоят ли колега?
                    Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                    Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                    Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Working...
                    X