продавам си колата на части, колеги Двигателя е непокътнат, обслужен преди 500 км. Колата ще се разглабя след 3-4 дена.За цени незнам, ще се разбираме.http://prikachi.com/images/75/7971075X.jpg
Колега говорим за дискове с апарати и целия комплект към тях за слагане нали(супорти планки за жила и планките за монтиране на дисковете) ако всичко ти е налично направо ги пращайДаниел Колев-Пловдив офис еконт на ул.Константин Геров до поискване с опция за преглед тел.ми е 0888817750
Такаа днес свалих туй онуй :D фарове с лупи два броя - 100 лева с крушките сафланци омп 4 броя 70 лева (15 или 20 мм са)водния радиатор с перката и радиатора на климатроника 100 левасалона ще го снимам 1во и тогава ще му сложа цена, има забележки.разпънка омп 50 левапредни амортисьори монрое с пружини H&R(нещо такова ) продаденизадните още не съм ги свалил 5 броя лули от хгт 147 коня 20 лв/бр 80 5-те.Дебитомер от хгт 147 коня 40 лв.Двигател 2.0 20в ВИС 500 лева със всичките му работи по него.Само да уточня, че аз го купих за 500 лева гол като пушка :D Двигателя е със сменени ролки и ангренаж няма и 300 км да е каран.и още 1000 пласмасарийки и джунджурийки.Който му трябва нещо - да пита поздрави и лек ден
Коментар