Нагревател на антифриз с 3 свещи. Цена 35лв0889987938
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам нагревател на антифриз
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Свещите работят ли ?По колко вата е една свещ ?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
Сори че пиша в темата на колегата, ама аз си сложих такова на Кромата с идеята за край на студа. Да ама не. Свещите са по 17 вата и като ги включиш алтернатора ми светва направо. Алтернатора ми е 100 вата и направо гаси двигателя като включа подгрева. После откачих една свещ и беше малко по-търпимо. Сега карам само на една. Това е хубаво нещо, ама най-важното се оказа управлението на този подгрев. При колите, които го имат, свещите се захранват импулсно и по отделно, за да не се получава такъв товар на алтернатора.
Коментар
-
VET написа:Сори че пиша в темата на колегата, ама аз си сложих такова на Кромата с идеята за край на студа. Да ама не. Свещите са по 17 вата и като ги включиш алтернатора ми светва направо. Алтернатора ми е 100 вата и направо гаси двигателя като включа подгрева. После откачих една свещ и беше малко по-търпимо. Сега карам само на една. Това е хубаво нещо, ама най-важното се оказа управлението на този подгрев. При колите, които го имат, свещите се захранват импулсно и по отделно, за да не се получава такъв товар на алтернатора.FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
-
Не е точно пшо темата отворил съм нова но предпочитам да дам някой лев отъгоре но по голям кеф от печка няма. Вярно инвестицията е по голяма но по всяко време можеш да си я махнеш и сложиш на друга кола и цената и не пада. Иначе стилото например има фабричен нагревател но на парното...бързо почва да духа топло но антифриза студен.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар