За купе 1.8 продавам:Скорости + двигател. Причина за продажбата е, че преминах към 16VT. - на 14 000км след ремонт (глава, сегменти, биелни лагери) - пазя фактурата от сервиза, в който е правен ремонта.- нов вариатор преди 10 000км- водна помпа преди 2 000км- ангренаж - преди 20 000км- единствената забележка е, че трябва да се смени гарнитурата на капака на клапаните.Цени:Мотор: 450лвСкорости: 100лвКомплектна цена, мотор и скорости: 500лвТел: 0897 425 630 Имам и Fiat Coupe 2.0 16V Turbo за части. Ще напиша нещата, които към момента са продадени(или не се продават), че вече не мога да се сетя какво ми е останало...:- двигател- скорости- електроника + ECU- джанти- цялото предно окачване- преда/задна броня- предни подкалници- преден капак- халогени - фарове- салон- волан - лостче за чистачките- контактен ключ- кора на тавана- кора на шофьорската врата- духалките на централната конзола- централно огледало- копче за ел. огледала и 1 от копчетата за ел. стъклата- генерация- бензинова помпа с кошницата Цените на останалите неща ще са символични, че съм се зарил с боклуци, които не ми трябват. Тел: 0897 425 630
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Coupe 1.8 и 2.0 16V Turbo останали части.
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар