Здравейте колеги,преди известно време ми изгърмя двигателя и сега продавам стило (син металик) на части. Главата на двигателя е проверена и шлайфана, блокът е спукан :DОстаналите неща са си ОК и ако на някой му трябва нещо ще се радвам да се договорим за цена.Имам и две зимни гуми Good year UltraGrip 8 на един сезон (5-6000 км) , две летни гуми Bridgestone на един сезон - около 10000 км, и две летни Kleber на два сезона - около 30000 км.Имам и емулатор за кантара на седалките, както две CD-та и устройство за с USB и Card MP3 + AUX вход, което директно се включва към оригиналното CD/касетофон на Visteon.Надявам се тези неща да помогнат на нечии други коли!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам на части Stilo 2002 1.9 JTD 143 к.с, ьин металик
Collapse
X
-
Здравейте колеги,няколко човека ме попитаха за CD интерфейса и емулатора. Реших да драсна тук, за да са на едно място:1. Емулатор - важно е да се има предвид, че често грешката с еръбега не се дължи на кантара, а на връзки по еърбеците. В книгката на колата пише, че трябва да се подменят на всеки 8 години. Бобо каза, че нарочно са направени от такъв материал, че да се окислят и да светне лампата след няколко години. Затова горещо препоръчвам да отидете на диагностика преди да купувате емулатор. Ще намеря и публикувам линка към eBay, от където го купих - не го намирам в историята там.2. CD Интерфейсът беше марка YATOUR: http://yatour.en.made-in-china.com/p...Interface.html (внимава да е съвместим с ФИАТ - някои не са). Радиото е марка Visteon.Надявам се, че това ще помогне на някой.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар