Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам на части Stilo 2002 1.9 JTD 143 к.с, ьин металик

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам на части Stilo 2002 1.9 JTD 143 к.с, ьин металик

Здравейте колеги,преди известно време ми изгърмя двигателя и сега продавам стило (син металик) на части. Главата на двигателя е проверена и шлайфана, блокът е спукан :DОстаналите неща са си ОК и ако на някой му трябва нещо ще се радвам да се договорим за цена.Имам и две зимни гуми Good year UltraGrip 8 на един сезон (5-6000 км) , две летни гуми Bridgestone на един сезон - около 10000 км, и две летни Kleber на два сезона - около 30000 км.Имам и емулатор за кантара на седалките, както две CD-та и устройство за с USB и Card MP3 + AUX вход, което директно се включва към оригиналното CD/касетофон на Visteon.Надявам се тези неща да помогнат на нечии други коли!

Най-накрая успях да направя наколко снимки - прикачвам ги.
    Прикачени файлове

Коментар

Алтернатора какви парички е? Принципно ми трябва за брава жтд 105 коня. Но не съм убеден дали е същия.
      Ситроен Ксантия HDI-110 +++
      Фиат Брава ELX 1,9JTD-105 +++
      Рено Лагуна 1 фаза 2 - 1,6 16v K4M

Коментар

Двете зимни гуми какъв размер са и с 4-те железни джанти,колко им искаш ?????
        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
        Ventura garage

Коментар

Здравйте колеги,продадени са:1. Зимните гуми;2. Реле за подгрев на свещи;3. Задни стопове;4. CD Changer Interface;5. Емулатор за кантара на седалките.

Коментар

Колега, търся си регулатора на помпата (ГНП) , ако го има и е изправен, колко струва?

Коментар

Здравей,цена за двата калника, фаровете и бронята?
              Ex Fiat 126P
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
              Alfa Romeo 147 1.6 TS
              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Здравейте колеги,няколко човека ме попитаха за CD интерфейса и емулатора. Реших да драсна тук, за да са на едно място:1. Емулатор - важно е да се има предвид, че често грешката с еръбега не се дължи на кантара, а на връзки по еърбеците. В книгката на колата пише, че трябва да се подменят на всеки 8 години. Бобо каза, че нарочно са направени от такъв материал, че да се окислят и да светне лампата след няколко години. Затова горещо препоръчвам да отидете на диагностика преди да купувате емулатор. Ще намеря и публикувам линка към eBay, от където го купих - не го намирам в историята там.2. CD Интерфейсът беше марка YATOUR: http://yatour.en.made-in-china.com/p...Interface.html (внимава да е съвместим с ФИАТ - някои не са). Радиото е марка Visteon.Надявам се, че това ще помогне на някой.

Коментар

Working...
                X