Нов модул за диагностика аналог на Delphi / Autocom, който е подходящ за диагностика на повечето автомобили и камиони.Клас А - с две платки и 16 броя релета. Делфи от 2014 - 115 лв (бял цвят последна версия)- ЦЕНА САМО ЗА ФОРУМА!!!Работи на USB port. Наличен е слот за поставяне на карта за памет, която да служи за съхранение на лог по време на диагностикаа в движение. OBD куплунга има светодиод с независимо захранване с цел удобно намиране диагностичната букса на автомобила.Наличен е с интерфейс на софтуеъра и на български език.Продукта се продава заедно със софтуеър на български от 2013/2014 г Версията от 2013 г се инсталира 2013.3., след което се обновява до 2013.3.3. чрез генератор на серийни номера.Версията от 2014 г изисква изпращане на код за активация по е-мейл, който се заплаща допълнително 5 евро .Мога да приложа и Софтуеър на Wow Wurth , който също е на български и е безплатен.Поддържани автомобили: http://europe.delphi...s/AppTables.pdfПоддържани камиони: http://europe.delphi...s/AppTables.pdfПродукта има опция за интелигентно сканиране- общо сканирване на всички системи в МПС- двигател, трансмисия, климатик/климатроник, мултимедия, въздушни възглавници, абс и др. Възможно е сканиране на отделни възли.Подходящ е за триене на грешки, тествания на различни възли, настройки , адаптации и други.http://www.youtube.com/watch?v=SIn7d...?v=oj4F5ovsK-w Предоставям пълни упътвания и указания за работа заедно с продукта. Всичко е напечатано на хартия и приложено към модула. Получавате и инструкции под формата на клип , за да можете да инсталирате правилно всичко.Безплатно предоставям и консултации по телефона.Модулът е тестван и е гарантирано работещ.При покупка на модула ползвате 20% от отстъпката ми в Еконт Експрес. Изпращам с опция за преглед преди плащане. Стойността на доставката е за сметка на получателя. В случай на отказ от получателя да получи пратката разходите по нейното връщане са също за сметка на получателя.тел. 088 77 59 467
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
115 лв -Ново 2014 Delphi Autocom Ds150e Cdp pro - Аналог
Collapse
X
-
Конкретно 1,8 Хитачи не съм закачал. Най-новото от италианките, което закачах е Алфа159 1,9 2008 г, Алфата на Емзо четох също и си четеше всичко от до.Фиат, Алфа и Ланчия са добре застъпени. Конкретно ако става дума за 1,8 Браво- не вярвам да не го чете.Има си генератор на серийни номера, няма ограничения на колко компютъра ще се инсталира, след инсталация 2013.3. се обновява по интернет до 2013.3.3.Не е проблем да изпратя устройството и ако възникне проблем в рамките на 7 дни да бъде заменено с друго или да върна парите.Емзо си купи от мен такова устройство, може да питаш него какви са отзивите.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
А мен ме интересуват поддържаните камиони , че и при мен линка не сработва.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
benzol написа:А с Рената как се справя ?Че нещо не мога да отворя линка с поддържаните автомобили.Колегата Kiriluz също има закупено устройство от мен. Той също може да даде отзиви.
Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар