Здравейте, колеги!Миналият вторник си продадох Фиатчето, но с железните джанти и зимни гуми. Та останаха ми летите джанти с летните гуми и ги продавам, тъй като не се очертава следващата ми кола да е Фиат (защото не намирам подходящ за мен модел, който да ми е по джоба - няма пари за новото Браво ).Джантите са Alessio - made in Italy. 4 x 98 са с ET 38 и 6 J широчина. Имат и втулки. Карани са на Пунто MK 1 от един пенсионер и след това ги взех аз. Джантите са прави, нямат кривини и никога не са имали. Имат външни следи от употреба, но не е нещо фатално.Гумите са с по около 3-4 мм грайфер. Могат да се карат още 2 сезона. Нямат бабунки, лепенки или някакви дефекти. Двете гуми са Uniroyal the rain tyre - 185/60/14 82H. Другите са Champiro GTX 60 - 185/60/14 82V.В цената влизат и 4 секретни болта и 12 болта, които са за ключ 17-ка.Вече от втори ден се опитвам да кача снимки и все не успявам, затова снимки няма да качвам в обявата. Става дума за джантите от аватара ми. Който проявява интерес, може да ми пише, за да му изпратя снимки.Цена: 320 лвЗа контакти:ЛСSkype: lancia_1.6GSM: 0883444062, 0886908839e-mail: stenly_1990@abv.bg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам лети джанти с летни гуми 14
Collapse
X
-
Понеже все още по незнайно какви причини не мога да кача снимки на джантите, ще постна линк с обява на джантите, на който могат да се видят снимките.http://***Модерирано***Подобен линк е забранен във форума!Свържи се на л.с с някой колега от модераторския екип, за да ти помогне с добавянето на снимките!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Коментар