Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гуми 185/60/14 4бр. - ПРОДАДЕНИ!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Цената на гумите комплект е 120лв.

Коментар

kafi написа:
      Цената на гумите комплект е 120лв.
      Кога са произведени тези гуми?Защото едно приятелче с такива гуми и лятото дори не могат да изсвирят - направо са като пластмаса.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Колеги гумите не са лоши!Аз купих от колегата летите джанти и съм много доволен от покупката!Лично с него бяхме при гумаджията /за да си проверя джантите/, и той много хареса гумите!Така ,че гуметата не са лоши и ако някой ги купи няма да съжалява
        Fiat Grande Punto

Коментар

Гумите мисля,че трябва да са 99-та година производство. Така ми каза гумаджията,а той все пак е човек,който цял ден гуми прави и съм съгласен с него. На ДОТ има три цифри, кото последната е 9 и след нея има една стрелка.

Коментар

kafi написа:
            Гумите мисля,че трябва да са 99-та година производство. Така ми каза гумаджията,а той все пак е човек,който цял ден гуми прави и съм съгласен с него. На ДОТ има три цифри, кото последната е 9 и след нея има една стрелка.
            Да, ако е така значи гумите са 99-та година, първите две са седмицата, а 9-ката плюс стрелката значи, че е 99. Ако я нямаше стрелката (триъгълничето) значи гумата е 89 (което вече е абсурдно )...
            Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
            --- в сърцето завинаги... ---
            Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

ПРОДАДЕНИ!!!! Моля модератора да заключи темата. Благодаря!!!!

Коментар

Working...
              X