Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

спирачни апарати от FIAT COUPE

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

спирачни апарати от FIAT COUPE

Продавам два спирачни апарата от Фиат Купе 2,0 - 1997г., колата беше на 45000км., като нови са даже не са почернели от феродото.
    Ducato,Tempra 1.8SLX,Croma 2.0 16V,Innocenti 1.7D, Panda 4x4 Sisley-скудерията ми

кажи неква цена. а съпортите (това за което се закачат сп. апарати) продаваш ли? и от кое купе са? от обикновенното или от турбото?
    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Снимки и цена ?

Коментар

относно апаратите

Колега става въпрос за целите спирачни апарати заедно с накладките, целия блок които го държат двата болта. Цената 80лв. за комплекта /ляв и десен/, от Фиат Купе 2,0 не турбо версията дисковете бяха вентилирани.
        Ducato,Tempra 1.8SLX,Croma 2.0 16V,Innocenti 1.7D, Panda 4x4 Sisley-скудерията ми

Коментар

а накладките на кво дередже са? И защо са сваляни тези ?Някакви снимки ще има ли ?
          Bombing for peace is like fuckin for virginity...

Коментар

ако някой има представа дали тези спирачки ще се съберат в 14" джанти, съм готов да ги зимам.
            "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
            (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

На 14" няма да станат.Спирачния диск е 280мм.Моето Типо е така.
              Octavia RS
              Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Working...
              X