братле спри ...направих си почти основен ремонт и рехабилитация на бравото ... и щях да претапицирам всичко и боя нова да му удрям ей така за кеф на душата просто не стигна времето ... не съм го правил в софия и просто тука искат майка си и баща си и си оценят труда на някви зверски суми на час като накрая гледаш уж кожа - тя пълен боклук - има кожа и кожа при това не говоим за естествена ... шева отвратителен и крив ... всичко отпуснато ... не говоря за тия дето тука се рекламират обаче тия услуги в софия са направо отвратително скъпи на нищо отгоре ... питай приятели и познати някъде в провинцията да ти претапицират колата и тва е .... не се занимавайте колеги каквото и да било от тия козметики тука да ги правите оставайте баламите да ходят да дават по 1500+++++ лева за глупости ... тва са нереални цени просто няма такъв материал няма такъв труд ... на мене за пълно обшиване на цялото браво ... отпред до багажника ми казаха 600лв макс 700лв за 4 дни ... тука ми поискаха на няколко места по 2 бона и отгоре че и не им се нравеше че много винтове имали да развиват .. е какво искат ... да опънат плата и да го занитят и тва е ... пък аз да плащам ... просто момчета искат да земат кинтите бързо ... и какво е това шиене на волан 100лв с диамантче ми го инкрустират ли ... пак ви казвам оставяйте баламите да ходят там да им увисват дамаските след 1 година и си търсете варианти извън софия ...
``Братле`` ако си решил да трупаш тъпи постове - го прави другаде - БЛАГОДАРЯ.
чудех се дали да ти отговоря ...значи ТИ - труда ти на ден (понеже като си направи сметката човек така излиза накрая) - не е между 32 до 35лева.аз поне няма да платя на шивач с такава цена ... безброй причини. с едно основно и 3 машини - пари по моята гражданска позиция не се изкарват.щом имате клиенти какво се заяждаш - аз на тебе ли писах ? писах на тоя който съм цитирал ... написал съм и за кой говоря общо ...само че тук - както и преди ... за едно има администратори ... за друго няма ...и понеже ми се заяде - аз магарето не си го оставям ... имам шивач в семейството от как се помня - гледал съм материи и материи и шевове с години наред ... знам боклуците от които тапицирате ... знам ви и труда ... не става - и точка по въпроса ...за киро оф дъ дей ако ми се появи пак, Чак сега - не си ми ясен брат ми ... ти на митето проблемите ли имаш от едно време ?пускай си жълтите картони там и незнам още какво ...поздрави ...
Додо ти пък откъде си сигурен, че няма да ти хареса или ей така за спорта?Или да напишеш там нещо...А иначе за цените съм съгласен.Все пак това е пазарната икономика-всеки сам си определя цената на труда.Аз просто си казах колко ми излезе, без да лъжа нито в цени на лепило,нито нищо.Ето вече 8 месеца, тавана не е паднал , незазвисимо дали ти харесва или не.А иначе и моето е лично мнение.Както каза другия колега.И защо в София искат 100-120лв. за таван, а в провинцията 60-7-?Сигурно щото в София по-добре работят...пак лично мнение.
Сигурен съм, че няма да ми хареса, защото ти не си тапицер и не знаеш тънкостите Ето още един човек, който е мислил като теб:http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic...F2%E0%E2%E0%ED . Вече сигурно си го прочел?Ами ако и твоя е по-същия начин ... СУПЕР Да си караша колата със здраве Ние българите сме много странна порода и имаме УНИКАЛЕН манталитет Рабираме и правим всичко. Няма нещо, което да не можем. Какво е това специалист - според нас е човек, който взима повече пари за някаква услуга. Да ама НЕ Вместо да се ориентира всеки в област където е най-силен и компетентен, се занимава с всякакви работи Аз лично знам как и имам литература да направя основен ремонт на Уно, но никога не съм пипал повече по Уно-то ми от смяна на накладки То и там има тънкости Правете си таваните за 12.50лв. и си карайте колите с кеф, но поне не казвайте, че са станали СУПЕР И момчето с волксвагена казва в началото, че е СУПЕР, ама после на снимката "...тук е увиснало, ама няма да се вижда...". СУПЕР значи да няма забележка по изработката И какъв е тоя плат дето го е използвал Сам може да си свалиш тапицерията на тавана и да видиш каква материя е - от нея не се правят поли и панталони Хайде със здраве и без лоши чувства
Додо благодаря за пожеланието-наистина се надявам да си я карам със здраве А снимка на тавана ще ти пусна тия дни.Само после да не ме питаш "бате как става"
Додо благодаря за пожеланието-наистина се надявам да си я карам със здраве А снимка на тавана ще ти пусна тия дни.Само после да не ме питаш "бате как става"
"бате", "баце", "батка" и т.н. са селски лафове и никога няма да ги чуеш от мен Надживял съм възрастта си, за да ги използвам А и нямам излишно време да се занимавам с глупости Ако си утрепя 2 дни ще загубя повече пари, а и нерви, отколкото да закарам колата и хората да си свършат работата Аз съм прагматичен човек и не съм скъп на триците Все пак пусни снимка, на друг може да му хареса
Както колегата каза няма нищо лошо в самоинциативата!Който има време и няма пари си го прави сам!Който няма време и има пари си го дава на тапицер. Защо трябва да сме тесни специалисти, а в другите области да не разбираме нищо и да не може да направим нищо?!Може и да не излезне толкова качествено, но пак е нещо! Ако се скапе го правиш пак, но гледаш да оправиш грешките от миналия път!Всеки си има мнение и не е нужно някой да си налага своето!Извинявам се, че това е поредния оfftopic в темата! Някой модератор най-добре да отцепи темите.
||El PasoPerformance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Както колегата каза няма нищо лошо в самоинциативата!Който има време и няма пари си го прави сам!Който няма време и има пари си го дава на тапицер. Защо трябва да сме тесни специалисти, а в другите области да не разбираме нищо и да не може да направим нищо?!Може и да не излезне толкова качествено, но пак е нещо! Ако се скапе го правиш пак, но гледаш да оправиш грешките от миналия път!Всеки си има мнение и не е нужно някой да си налага своето!Извинявам се, че това е поредния оfftopic в темата! Някой модератор най-добре да отцепи темите.
Прав си Подкрепям те напълно, нека модератора изчисти всичката плява Но нека и да спрем да правиме сметка когато някой продава или предлага нещо Може да се направи раздел "Направи си сам" И там всеки един да помества какво, как и колко му е струвала направата на нещо. Нека да се качват и снимки, за да стане ясно къде не трябва да се греши.
Може да се направи раздел "Направи си сам" И там всеки един да помества какво, как и колко му е струвала направата на нещо. Нека да се качват и снимки, за да стане ясно къде не трябва да се греши.
В някои други форуми има такъв раздел .Мисля, че ще е полезен
Може да се направи раздел "Направи си сам" И там всеки един да помества какво, как и колко му е струвала направата на нещо. Нека да се качват и снимки, за да стане ясно къде не трябва да се греши.
Идеята е много добра, при това както казваш не се прави ``за сефте`` :D
Коментар