Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автотапицери

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

viktorson написа:
    започвам да събирам парички
    братле спри ...направих си почти основен ремонт и рехабилитация на бравото ... и щях да претапицирам всичко и боя нова да му удрям ей така за кеф на душата просто не стигна времето ... не съм го правил в софия и просто тука искат майка си и баща си и си оценят труда на някви зверски суми на час като накрая гледаш уж кожа - тя пълен боклук - има кожа и кожа при това не говоим за естествена ... шева отвратителен и крив ... всичко отпуснато ... не говоря за тия дето тука се рекламират обаче тия услуги в софия са направо отвратително скъпи на нищо отгоре ... питай приятели и познати някъде в провинцията да ти претапицират колата и тва е .... не се занимавайте колеги каквото и да било от тия козметики тука да ги правите оставайте баламите да ходят да дават по 1500+++++ лева за глупости ... тва са нереални цени просто няма такъв материал няма такъв труд ... на мене за пълно обшиване на цялото браво ... отпред до багажника ми казаха 600лв макс 700лв за 4 дни ... тука ми поискаха на няколко места по 2 бона и отгоре че и не им се нравеше че много винтове имали да развиват .. е какво искат ... да опънат плата и да го занитят и тва е ... пък аз да плащам ... просто момчета искат да земат кинтите бързо ... и какво е това шиене на волан 100лв с диамантче ми го инкрустират ли ... пак ви казвам оставяйте баламите да ходят там да им увисват дамаските след 1 година и си търсете варианти извън софия ...
    : Der Engel ist Viren :

Коментар

VirenEngel написа:
      viktorson написа:
      братле спри ...направих си почти основен ремонт и рехабилитация на бравото ... и щях да претапицирам всичко и боя нова да му удрям ей така за кеф на душата просто не стигна времето ... не съм го правил в софия и просто тука искат майка си и баща си и си оценят труда на някви зверски суми на час като накрая гледаш уж кожа - тя пълен боклук - има кожа и кожа при това не говоим за естествена ... шева отвратителен и крив ... всичко отпуснато ... не говоря за тия дето тука се рекламират обаче тия услуги в софия са направо отвратително скъпи на нищо отгоре ... питай приятели и познати някъде в провинцията да ти претапицират колата и тва е .... не се занимавайте колеги каквото и да било от тия козметики тука да ги правите оставайте баламите да ходят да дават по 1500+++++ лева за глупости ... тва са нереални цени просто няма такъв материал няма такъв труд ... на мене за пълно обшиване на цялото браво ... отпред до багажника ми казаха 600лв макс 700лв за 4 дни ... тука ми поискаха на няколко места по 2 бона и отгоре че и не им се нравеше че много винтове имали да развиват .. е какво искат ... да опънат плата и да го занитят и тва е ... пък аз да плащам ... просто момчета искат да земат кинтите бързо ... и какво е това шиене на волан 100лв с диамантче ми го инкрустират ли ... пак ви казвам оставяйте баламите да ходят там да им увисват дамаските след 1 година и си търсете варианти извън софия ...
      ``Братле`` ако си решил да трупаш тъпи постове - го прави другаде - БЛАГОДАРЯ.
      Автотапицери

Коментар

VirenEngel написа:
        viktorson написа:
        1400 лв. (доколкото разбрах цената за седалки, волан, лост и врати) за претапициране на колата с естествена кожа е нормална цена. Незнам как в страната правят за 700лв. същата услуга, дори по-качествено Нещо май не си разбрал Провери да не са ти претапицирали колата с искуствена кожа, а ти да си мислише че е естествена Относно качеството на услугата - предполагам тези тапицери дават гаранция поне 1 г., че няма иначе как да си докажат качеството на услугата и материалите А относно кривия шев - ами на 2 пъти ми се е случвало да не плащам автоуслуга заради некачествена, дори бих казал некадърна работа, така че това не ме притеснява. Ако си дам колата и отида да видя, че навсякъде някой си е оставил ръчичките, то автоматично ще му взема 1 шише уиски да го почерпя за подаръка, който ми е направил Много обичам качествената работа и съм склонен да давам повече пари само и само да е наред всичко Лично аз доста се замислих, защото колата ми е син металик, а салона червен Представям си я комбинация черно със синьо в салона
        http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
        Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
        FIAT Punto 02' 1.9 JTD
        FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

браво колега за седалките на фиатчето мн добра работа според мен ако някой си претапицира колата при теб няма да съжелява :D
          Putno gt powa

Коментар

Аз също си бях наумил да претапицирам колата отвътре, но като чух колко пари ми искат само за труд(600лв за 4 дни)и се поотказах, така да се каже.Забравих коко беше за материалите, ама бая пара пак, абе почти хилка отиде, и то с "отстъпката".В София наистина цените много, ама много по-високи от провинцията.А ако някой иска да си претапицира тавана мога даже да го светна как.Аз си претапицирах моя с един приятел и цялата работа ми излезе...а познайте-16лв.Няма грешка-16лв-това беше цената на плата, 2 метра.Лепилото да е още 4-5.Та значи, колегата иска 100лв.за претапициране на таван, от които труда излиза на около 80лв. ...айде няма нужда.
            N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
              Аз си претапицирах моя с един приятел и цялата работа ми излезе...а познайте-16лв.Няма грешка-16лв-това беше цената на плата, 2 метра.Лепилото да е още 4-5.Та значи, колегата иска 100лв.за претапициране на таван, от които труда излиза на около 80лв. ...айде няма нужда.
              Колега не ти е съвсем вярна сметката ама ней се. Един таван за да стане добре се прави 2-3 дена. Сега ми кажи, че сте го направили и за 30 мин. /за 21 лв./ и е станал по-добре от тапициран при автотапицери и ела да ти дам ключовете от ателието.
              Автотапицери

Коментар

колеги стига с тея коментари без да сте ползвали услугите на конкретния човек... тъп пример: има свирки за по 5 лв на пътя има и за 500 Е по клубовете!аз мисля до ги видя тез хора, защото са ми близо, пък от както съм го взел браво искам да направя волана и скоростите сиви.avtointeriori ще се обадя за подробности. все пак дай цена за претапициране с ест. кожа на волан и скорости, както и колко време отнема процедурата.
                "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Не ме разбирайте погрешно-не съм му ползвал услугите на човека, може да е добър, нищо не казвам.Но цялата философия за таване е повече от лесна, съхна всичко на всичко един ден(лятото го правих тва) и така-единият ден го махнахме и го залепихме, а на втория ден вечерта и го поставихме.16лв. плат, а лешило имах та не плащах, но струва 4-5лв.,(проверил съм) ако искаш даже и четката си сметни, умножи по 3 и пак не прави 100лв.!
                  N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                    Не ме разбирайте погрешно-не съм му ползвал услугите на човека, може да е добър, нищо не казвам.Но цялата философия за таване е повече от лесна, съхна всичко на всичко един ден(лятото го правих тва) и така-единият ден го махнахме и го залепихме, а на втория ден вечерта и го поставихме.16лв. плат, а лешило имах та не плащах, но струва 4-5лв.,(проверил съм) ако искаш даже и четката си сметни, умножи по 3 и пак не прави 100лв.!
                    И какво е това лепило за 4-5лв. Аз доколкото съм виждал цени на лепила за план на тавани са били 45-50лв. за кутия 1 кутия знам от тапицери, че стига за максимум таван и половина (зависи и от тавана).Според твоята сметка ~20лв. плат + ~35лв. лепило + труд (~45лв., което си е нормално) = 100лв., колкото е и цената Незнам как изглежда твоя таван, но със сигурност няма да ми хареса Ако аз трябва да давам пари бих ги дал 100лв., но трябва да си видя тавана така както е бил от завода В противен случай и 5лв. за кафе няма да дам Научете се колеги, че КАЧЕСТВОТО струва ПАРИ Навсякъде по света е така, както става и тук Работя във фирма където изключително много държим на качеството и искам да Ви кажа, че през последната година пазара доста се промени. Въпреки, че е още ценово ориентиран, клиентите търсят КАЧЕСТВО И стига сте коментирали цените на ателието Така са решили, така работят.Който иска ще ги даде, който иска да си го прави пред блока
                    http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
                    Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
                    FIAT Punto 02' 1.9 JTD
                    FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

В случая става дума за конкретно предложение от конкретен човек. Коректно е да се коментира това.Аз много бих се радвал на отзиви от хора ползвали услугите на човека пуснал обявата. Не бих се намесил, но съм се напатил от хора дето идват, поглеждат, па после отрязват "аз тфа за 5лв ще го направя". Аз работя в област къде разликата в плащането на некадърна и кадърна работа е в рамките на хиляди и всеки "всезнайко" дето го "опнал сам за 2 дни" ме дразни.Лично мнение.
                      Пунто SX 55 '95 Метан

Коментар

Додо ти пък откъде си сигурен, че няма да ти хареса или ей така за спорта?Или да напишеш там нещо...А иначе за цените съм съгласен.Все пак това е пазарната икономика-всеки сам си определя цената на труда.Аз просто си казах колко ми излезе, без да лъжа нито в цени на лепило,нито нищо.Ето вече 8 месеца, тавана не е паднал , незазвисимо дали ти харесва или не.А иначе и моето е лично мнение.Както каза другия колега.И защо в София искат 100-120лв. за таван, а в провинцията 60-7-?Сигурно щото в София по-добре работят...пак лично мнение.
                        N.Y. State of Mind

Коментар

Аз ще предпочета да си го направя както го е направил колегата от фолцваген-форума, а не да дам 100 лева Въпрос на вкус Не се карайте напразно секи сам избира начина как да си прави колата. Има хора които нямат време за такива работи а и не са кадърни как да го направят. Има хора които им е интересно и искат да си го направят сами.и разбира се има и такива на които не им пука как им изглежда колата и им е се тая. Не искам да обида никой с тези мой думи но това е истината http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic...F2%E0%E2%E0%ED
                          Bravo JTD
                          *Stage 1 Cold Air Intake
                          *Stage 2 Software upgrade "remap"
                          *Stage 3 Boost Pressure Control Valve
                          *Stage 4 TuRbo gt1756 Hibrid

Коментар

toko написа:
                            avtointeriori ще се обадя за подробности. все пак дай цена за претапициране с ест. кожа на волан и скорости, както и колко време отнема процедурата.
                            Волан едноцветен /само естествена кожа/ - 80 лв. Двуцветен - 100 лв. Скоростен лост - топка 20 лв /плетене/ и/или мехче на скоростния лост - 20. лв.Процедурата - един ден, сутринта я докарваш и след 15- 16.00 часа я взимаш.
                            Автотапицери

Коментар

avtointeriori написа:
                              VirenEngel написа:
                              viktorson написа:
                              ``Братле`` ако си решил да трупаш тъпи постове - го прави другаде - БЛАГОДАРЯ.
                              чудех се дали да ти отговоря ...значи ТИ - труда ти на ден (понеже като си направи сметката човек така излиза накрая) - не е между 32 до 35лева.аз поне няма да платя на шивач с такава цена ... безброй причини. с едно основно и 3 машини - пари по моята гражданска позиция не се изкарват.щом имате клиенти какво се заяждаш - аз на тебе ли писах ? писах на тоя който съм цитирал ... написал съм и за кой говоря общо ...само че тук - както и преди ... за едно има администратори ... за друго няма ...и понеже ми се заяде - аз магарето не си го оставям ... имам шивач в семейството от как се помня - гледал съм материи и материи и шевове с години наред ... знам боклуците от които тапицирате ... знам ви и труда ... не става - и точка по въпроса ...за киро оф дъ дей ако ми се появи пак, Чак сега - не си ми ясен брат ми ... ти на митето проблемите ли имаш от едно време ?пускай си жълтите картони там и незнам още какво ...поздрави ...
                              : Der Engel ist Viren :

Коментар

BODZOO написа:
                                Аз ще предпочета да си го направя както го е направил колегата от фолцваген-форума, а не да дам 100 лева Въпрос на вкус Не се карайте напразно секи сам избира начина как да си прави колата. Има хора които нямат време за такива работи а и не са кадърни как да го направят. Има хора които им е интересно и искат да си го направят сами.и разбира се има и такива на които не им пука как им изглежда колата и им е се тая. Не искам да обида никой с тези мой думи но това е истината http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic...F2%E0%E2%E0%ED
                                Извинявай, но това е лудост, ако трябва всеки таван да лепим така - сигурно, ще правим по 10 тавана на година. А на този пич от Фолцваген - честито. Може и така да става - знам ли . Подкрепяме ВСЯКАКВИ самоинициативи /без майтап/ - щом човек иска сам да си го прави - лошо няма. Дунапрена е залепен за плата - и просто е изгнил от слънцето. Това, че си е взел някакъв плат - не е решение - има си дамаски за тавани, които не се продават при ``леля Цецка`` в отсрещният блок. Свалянето трябва да е много прецизно, защото всяко счупване на тавана, ще си проличи после при залепеване на новата дамаска. Слагането също трябва да е прецизно - /извършва се от 2-ма/ с дунапрен в ръката на единия за да не му останат пръстити по тавана. Лепилото е на Хенкел /във форума на ОРЕЛ съм го споменал, но в момента не се сещам точно марката 420... - защото са 10- 12 вида/. Няма нищо лошо в самоинициативата :D
                                Автотапицери

Коментар

Working...