Здравейте, фенове на ФИАТ! Както се вижда и аз съм от тях, че и смея да твърдя един от най-старите тук За съжаление, последно време нямам възможност да съм много активен в другите теми, но все пак често се навъртам насам, за да проверя как поддържат огъня по-младите... :D Стига толкова за доброто старо време, ето и продукта, който искам да ви представя:Предлагам нов парктроник с четири ултразвукови сензорни датчика / черни или сиви на цвят /, подлежащи на боядисване и напрашаване / тоест не се влияят от механични и немеханични замърсявания/ , три - цветен ЛСД дисплей за информация и цифрово отчитане от 5 см. до 2,5 метра през 10см., и звукова сигнализация с промяна на звука според близостта до препятствието ( функция , която може да се изключва ). Показва страната и разстоянието до съответното препятствие. Лесен и добре онагледен монтаж със схеми в ръководството за потребителя. Максимална дължина ( без удължаване ) от дисплея до датчиците: 8 метра.Подробна информация, форма за поръчка и снимки на парктроника можете да намерите на parktronikbg.com.Издаваме техническа гаранция.Упътване за монтаж на български. Може да се монтира от всеки средно грамотен технически човек. Смятам, че точно потребителите на този форум, няма как да имат проблеми с монтажа.Фактура (при нужда)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ултразвуков парктроник с четири датчика и Лсд дисплей-39 лв.
Collapse
X
-
Специално за потребителите на "ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ" издействах 10% отстъпка от цената + безплатна доставка до всяка точка на България. За да се възползвате от отстъпката, трябва да въведете в полето "код за отстъпка" - "ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ - 10%".Малко сметки: Стандартна цена - 39лв. 39лв. - 10% = 35.10 лв. 35.10лв. - 6.10лв. за доставка = 29 лв. Поръчайте още днес, защото офертата е валидна до изчерпване на количествата.Можете да се възползвате от намалението и безплатната доставка на страницата за поръчка!Припомням, че в комплекта на поръчката, освен гаранционна карта има и подробни инструкции за монтаж на устройството!
Реклама
Collapse
Коментар