Имам и нормалните двусекционни фарове с 2та бели мигача и 2 бели в калника.Състояние почти ново.(на 3 месеца) цената в комплект е 60лв.Джанти- 160лв без заварки имат забележки по борда.2 зимни гуми Nokian 175/65/14 DOT 2014 с железни джанти 4х98 на 700км са цена 120лв без коментар.Крайно гърне с тапа - 30лв входа още не съм го мерил.Ще допълвам малко по-малко темата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Пунто ГТ на части
Collapse
X
-
Предна броня без кората под нея с монтирани дневни светлини - 20лв Джанти 15" RADIUS Италиянски без кривини(забележки по борда) - 150лв2 зимни гуми NOKIAN 175/65/14 с желязни джанти на не повече от 700км, като нови -120лв Без коментар.Хидравлична рейка от 1.6, предполагам става и за другите двигатели. Перфектна - По договарянеПредни вентилирани дискове и накладки от 1.4 турбо с минимален ръб. - По договарянеСпортно окачване - По договаряне2 Жълти задни пружини APEX - По договаряне.Продадени части за момента:Фаровете тип Angel Eyes с лупи - ПРОДАДЕНИФарове двусекционни с всички мигачи - ПРОДАДЕНИСкоростна кутия от GT турбо - ПРОДАДЕНАРазпънка в преден кош - ПРОДАДЕНАСпортно гърне - ПРОДАДЕНОДебитомер - ПРОДАДЕНДвата стопа - ПРОДАДЕНИ.Хидравлична помпа 1.6 (Запазена)Дюзи с рейка (Запазени)Fiat Punto 1.4 GT
Mitsubishi Galant 2.5 V6 Automatic
Коментар
-
В продажба е друг Кожен Волан от GT цена - 30лвAirbag-a му не работи. Снимки в olx номер на обявата 84645700 (Имам недостатъчно място тук за прикачени файлове)Продава се друг събуфер УНИКАЛНО звучащ за размерите симодела е Pioneer TS-WX 205 min 100W max 250W 20cm 8" цена - 90лвСнимки в olx номер на обявата 85600674 (Имам недостатъчно място тук за прикачени файлове)Баса Sony 12" + Усилвателя са продаденипредната броня е продаденахалогените са продадениманшона на скоростния лост продаденпредни колонки продадениFiat Punto 1.4 GT
Mitsubishi Galant 2.5 V6 Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар