Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам 15-ки от Купе + зимни гуми 195/60 и 205/55

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам 15-ки от Купе + зимни гуми 195/60 и 205/55

Здравейте,Продавам оригинални 15-ки от Фиат Купе. Параметрите по спомен са им 4x98, 6.5J, ET40. В добро общо състояние са, без заварки. Длъжен съм да спомена, че едната е съвсем леко крива на борда. Трябва да се вгледа човек, за я види. Не е никакъв проблем да се изправи за 10-15 лв., но ми казаха, че няма смисъл, тъй като няма проблем с баланса или изпускането на налягане от гумата. Имат и издрано тук-таме по бордовете, но е малко и не е нищо фрапантно.За гумите: 2 броя Малоя Давос, размер 195/60/15, с ДОТ 2610. Купувал съм ги чисто нови и съм карал 3 зими с тях. Държат се прекрасно! Пробегът им едва ли е и 10 000 км. Имат поне 6-7 мм. грайфер. За жалост, обаче сестра ми е качвала колата на бордюр, в следствие на което на едната е излязъл балон. Не е много голям, но се забелязва. Сложена му е подложка за всеки случай, като последната зима се кара така и не е имало проблем. Гумата даже е предна.Другите 2 са Фулда Супремо, размер 205/55/15. ДОТ-а им е 4407. Пак са купувани чисто нови от мен за по 200+ лв. парчето, но не са кой знае какво. Не са криви, равномерно износени са, нямат интервенции по тях и имат поне 6 мм. грайфер. Карат се като задни.Всички гуми са свежи, тъмни и нямат помен от нацепено. Карани са само зимата, а през останалото време са стояли в гараж, на джанти. По изключение комплекта е все още на колата, защото не се кара в момента, като идните дни ще бъде свален, обработен и прибран.Споменавам го, защото сега е момента ако някой иска тест драйв Като цяло предпочитам да продам всичко заедно, или в краен случай да си запазя джантите, но ако имате други предложения съм отворен да ги чуя.Цената съответно е: 220 лв. за комплекта.По отделно: 140 лв. за джантите100 лв. за всички гуми (60 лв. за Малоята/ 50 лв. за Фулдата)За контакти:лично във форума, ivo1986@abv.bg или о988948192На снимките се вижда гумата с балона и леко кривият борд. Още снимки като ги сваля от колата.Успех в търсенето! :P
    Прикачени файлове
    Fiat Coupe 2.0 16V

малко нагореее
    Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

комплектът ще се продава най-много още седмицата, след което гумите ще бъдат свалени. Цената за всичко е 200 лв.
      Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

за последно..
        Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Всичко се продава отново.Състоянието и цената са непроменени. 200 лв. за комплекта от 4 зимни гуми + 4 джанти.
          Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

в момента са лъснати, чистички, прибрани на тъмно, чакащи съответно новият си собственик или следващата зима при мен, ако колата издеяни до тогава Гумите се справят прилично добре, предвид, че живея в планина, а не съм в центъра
            Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Working...
                  X