Фиат Браво 1.8 ГТ,113к.спробег-220000кмКомфорт: Климат, Ел.стъкла, Ел.огледала, Стерео уредба, Алуминиеви джанти, Мултифункционален волан Сигурност : ABS, Airbag, Ксенонови фарове , Халогенни фарове -ако някои ги иска, Аларма, Имобилайзер, Центр. заключване Серво управление, Тунинг двигателя работи перфектно с разход между 7,3-7,6 извьн града и 8-8,3 в града.Първи собственик в България.автомобила е в отлично състояние от ходова част,двигател,купе и интериор.към него вървят 6 бр.ляти джанти(4 зимни геми) или 4 бр.8J ет 15 и 25 с летни гуми.KN филтър,ABARTH предна броня и крило,прагове (пластмасови) от HGT,полу-права генерация+REMUS.предна разпънка SPARCO,сменени задни амортисьори MONROE-газови.подлакътник и фарове с лупи от Marea,табло с уреди(работещи) от COUPE,MOMO ръчна и скоростен лост.давам и кьпака с крилото от 306 ВРЦ кьм него подарък 2бр нови Pioneer трилентови осмици.може и да пропускам нещо.Цената е 2800лв-лек коментар само на място.STOCK-2100лв.цените са тези т.к. знам какво продавам.моля без спамове и коментари от порядька-ти луд ли си за тези пари и т.н.по Фиата няма какво повече да му се прави.автомобила е за някой който не му се занимава да дава пари за брони ,боядисване,монтажи и т.н.правен е с много мерак.за повече инфо Тодор 0896162200
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.8 Gt-мальк спортист
Collapse
X
-
извинение пред колегите.след като видях от кьде сте и двамата.София и Бургас -голям трафик задрьствания и светофари.Бравото е с Пловдивски номера ,но предимно движа по Смолян кьдето трафика е кьде кьде по облекчен.каквито наблюдения сам имал вьрху колата от както е при мен това сьм побликувал.нека се броят мненията им като малка промяна кьм техническите данни на колата кьм обявата ми.поздрави6. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Коментар