Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Фиат Стило 1.9жтд ПЕРФЕКТНО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Фиат Стило 1.9жтд ПЕРФЕКТНО

Здравейте колеги , дойде и моят ред да мина на по висок клас автомобил , като грам не ми се иска да се разделям със моят спагети рейсинг машиин Та , Стилото е в перфектно състояние , винаги добре съм се грижил за него и то мо се е отплащало със същото, няма нещо което да не работи или което да е за смяна , наистина добър автомобил с градски разход 6-7нафта и извънградски между 4-5 . Дори наскоро нещо почна да ми тропа и веднага купих нови носачи Муг , а то се оказа че е спирачният диск който не стоеше както трябва , та и носачите продавам . Пазя всеки един документ по ремонт и смяна на консумативи на автомобила , като послдния е отпреди 2 седмици (масло Селения 5/40 , филтър купе , маслен и въздушен)Година - 09.2001ва Пробег - 179000кмМощност (документално 115кс) но са направени не едно подобрения и човек който я пробва сам ще разбере ))Комфорт: Климатроник, Ел.стъкла, Ел.огледала, Стерео уредба, Алуминиеви джанти, DVD/TV, Мултифункционален воланСигурност : ABS, ESP, Airbag, Ксенонови фарове, Халогенни фарове, ASR/Тракшън контрол, Парктроник, Аларма, Имобилайзер, Центр. заключване, ЗастраховкаДруго : Автопилот, Серво управление, Бордови компютър, Сервизна книжка, Навигационна система, ТунингС уникалниет си джанти вървят и 4 перфектни зимни гуми 205,45,17Цена 5300лв като рядко може човек да се пазари с мен ,защотото виннаги знам какво продавамКолата се намира в софия (център) , казвам се Димитър и може да ме потърсите на : 0888 83 73 73
    Прикачени файлове

цената до 23.12 е 5000лв , тъй като на 28ми ми идва новата италианка

Коментар

колеги, няма ли интерес към моята красавица

Коментар

Извинявай за спама колега, но с каква кола ще замениш Стилото? Иначе колата изглежда много добре. Успех с продажбата.
        BMW E46 coupe
        Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

сменям я с Алфа 159 Спортвагон 1.8 ТБи Туризмо 200 коня под капака , разход приличен , да си направя кефа като съм сам и да съм устойчив като съм със семейството , това е коннцепцията

Коментар

ъп за сиво-черната ми перла

Коментар

ъП за разчупеното Стилоо

Коментар

предколеден ЪП

Коментар

Цена : 4900лв !!!

Коментар

Успех колега, колата си заслужава

Коментар

Благодаря колега ,така е . Всяко левче си заслужава

Коментар

Колеги , намалям цената драстично , защото вече се продава спешно ! ЦЕНА : 4500лв . НАПЪЛНО ОБСЛУЖЕНА И ПЕРФЕКТНО ИЗГЛЕЖДАЩА

Коментар

ъп за красавицата

Коментар

от днес и с нови вътрешни карета с полуоски

Коментар

ъП за униката

Коментар

Working...
                              X