Здравейте колеги,продавам Фиат Пунто 1,9JTD HLX - 80к.с., 2001г. Всички екстри за модела. 4 airbag, климатик, ел. стъкла и огледала, халогени, фабрична бас каса в багажника. Напълно обслужена с ремъци, ролки, антифриз, масла и филтри преди 6000км. Сменени задни накладки с барабани и предни накладки с дискове, предни и задни амортисьори с пружини, нов акумулатор. Сервизиран климатик-работещ перфектно. 4 летни гуми на алуминиеви джанти 15" и 4 зимни гуми( нови на около 1000км.) на железни джанти 14" с оригинални тасове. Автомобилът е със сключена гражданска отговорност и автокаско до Септември 2014г.Причината за продажбата е евентуална покупка на по-нова и по-голяма кола.Цена 3800лв.За контакти: 0887460776 - Иван или на ЛС.П.П Малко заигравка с анкетата, да не е много скучна темата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Пунто 1,9JTD HLX
Collapse
X
-
Бе то за зайграфка, добре, но ние като цъкаме няма ли да повдигаме така темата? А това не е по правилата. Да не те "клъцнат" с наказание?Инак, колата ми харесва и цената, струва ми се - реална. Успех.Анкетата не влияе на избутването.Модераторски екип на fiat-bg.orgСтило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
-
lhristov написа:Бе то за зайграфка, добре, но ние като цъкаме няма ли да повдигаме така темата? А това не е по правилата. Да не те "клъцнат" с наказание?Инак, колата ми харесва и цената, струва ми се - реална. Успех.Анкетата не влияе на избутването.Модераторски екип на fiat-bg.orgТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар