колата е в много добро състояние сменен колектор (supersport)дупчени и рязани дискове Cross-drilled (скоро ще е със спирачки на фиат купе)прожини жълто конигенерация Крафтджанти 15-ки ОZсменени са масла филтри ремаци и тампони на окачването (имам фактури за всичко от 09.2013)на реални 115000 км е аз съм 2-ри собственик имам всички документи на колата от копуването и в италия като нова до сега Цена 3500 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Fiat Punto MK2 2003г 1.2
Collapse
X
-
Абарт HGT
а колега да попитам каква е разликата между HGT и Абарт HGT в двигател окачване екстри и т.н.защото моята дойде от италия така и е с прагове и антикрило с логото на Абарт (което предполага че са и сложени "aftermarket")но ако Абарт пакета е само оптика ----> значи и аз имам Абарт пакет (предварително се извинявам ако греша)there's no replacement for displacement
Коментар
-
Ще ти отговоря най подробно до колкото имам информация за да знаеш в крайна сметка и ти какво продаваш, защото много хора не знаят какво продават, надявам се да не се засегнеш не е с цел да ти компрометирам обявата или да се заяждам, колицата изглежда добре и не са хабени средства до колкото виждам от снимките1. Абарт пакета при HGT е само и единствено визуален, няма никаква разлика в техническите характеристика на двата модела, ето ти цитат от Wikipedia: The HGT was also available (in limited numbers) as an "HGT Abarth" which added deeper bumpers, rear spoiler, side skirts, new alloy wheels and interior trim. The HGT Abarth had no technical improvements over the regular HGT.2. Праговете не са ти изобщо абартови, просто човека, който е правил подобрения по колата си е залепил единствено абартовата емблема в/у неабартовия праг, ето как изглежда оригиналния абартов праг, който се монтира на пунто HGThttp://www.drivesouth.co.nz/my-motor/4233/anita-jordan039s-fiat-punto-abarth , на снимките се виждат даже и оригиналните абартови джанти, с които излиза модела, както и абартовия волан, който е просто в два цвята.3. Предлолагам сам разбираш, че с поставянето на едни абартови лепенки, по прагове, преден, заден капак и т.н. не превръщат колата автоматично в "Abarth"Поздрави.punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар