Пускам си Белисимата за продажба, защото се очертава известен приход на парички, които ще ми позволят ъпгрейд до 159 Та за колата:Производство - края на 2002Двигател - 1,9JTD, 115 коня фабрично, ремап до не знам колко магарета, но върви много без да пуши. Който се е качвал казва че е без грешка. За справка - с на Емзо Стилото вървяха еднакво, въпреки по лекото купе на Фиата...Пробег - в момента 158 900км. Купих я от колега от Алфа форума на 126 000км.Кожен салон черен, в перфектно за годините си състояние - само с една малка забележка на шоф седалка. Мазан всеки месец - два откакто колата е у мене.Външно състояние - без никакви забележки - колата е пребоядисана цялата Май месец, поради това че ми падна комин от ветровете и повреди предния капак, двата калника и счупи предното стъкло. Отделно си имаше и по някоя забележка тук там. Но сега е перфектна!Гуми - летни, на доизживяване, монтирани на джанти 16’, боядисани заедно с колата - перфектни. Отделно давам и комплект зимни гуми, монтирани на още един комплект лети джанти - дизайна с кръговете. Зимните гуми са нови, джантите - в добро състояние.Екстри: 8 еърбега, 4 ел стъкла, централно, 2 зонов климатроник, сгъваем ключ с бутони за отключване, ел огледала с отопление и др.Тонирани стъкла от централна колона назад - от предния собственик - изключително качествено.Озвучаване - оригиналното ЦД, с Блаупункт мултимедия интерфейс за връзка с телефон и USB port - чете МП3ки без проблем от флашка, усилвател Блаупункт и бас каса Блаупункт, предна линия говорители - оригиналните сменени с Alpine мидбаси и пищялки. Бих казал свири прилично силно и доста чисто.Допълнително монтиран парктроник, неразличим от фабричен, само с пищялка - без дисплей.Фарове боядисани в стил GTA за допълване на външния вид на колата.Обслужена ремъци и ролки на 146 000 - т.е. преди 13 000км. Масло на 9000км, но съвсем скоро ще си го сменя заедно със всички филтри.Карана е само с нафта на ЕКО, не съм имал проблеми с палене, пушене и т.н.Цена: 5000лв, склонен съм на разговори. Бартер възможен само за черна 159 комби, с кожа.Колата се намира в Хасково.Тел 0889322781 - ЯворВ общи линии това е кола, която купих от човек мераклия и продължи да я гледам със същия мерак. За времето на притежание съм направил следните по-големи ремонти:Смяна задни щанги и втулки - Октомври 2012, преди 7000кмСмяна предни долни носачи - Март 2013 - преди 4000кмСмяна предни горни носачи - Април 2013 преди 3500кмСмяна въжета ръчна спирачка, смяна спирачна течност, смяна на дясно вътрешно каре и маншон, смяна на десен външен маншон, смяна на предни спирачни маркучи и т.н.Естествено могат да й бъдат намерени забележки, но все пак това е кола на 11 години...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Alfa Romeo 156 Sportwagon 1,9JTD, вътрешен фейслифт
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Успех с продажбата! Нещо не ги долюбват много нашите машини тука, ако съдя по интереса за моятаТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
-
Еееей Алфаджия ! На Емзо стилото те задмина с 17ки, ама пуста му гордост , не щеш да го признаеш И тежеше 1450кг на кантар !!! И е с 25Нм по-малко.Алфата е с щадящ съединителя софтуер, лекинко е пипната, даже мисля, че го пазя някъде из архивите.Немско ли ще купуваш ? :DF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Еееей Алфаджия ! На Емзо стилото те задмина с 17ки, ама пуста му гордост , не щеш да го признаеш И тежеше 1450кг на кантар !!! И е с 25Нм по-малко.Алфата е с щадящ съединителя софтуер, лекинко е пипната, даже мисля, че го пазя някъде из архивите.Немско ли ще купуваш ? :DAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Забравил съм да пиша към екстрите: ксенон на късите, 5000к с почти нови крушки - сменях ги напролет. Поръчвам си ги от Англия от ибей. Светят много бяло и съм ги регулирал добре. Най важното е че крушките са H7R - разликата с обикновената Н7 е една черна лепенка в единия край на лампата - не позволява на обикновен рефлектор да се получат ония гадните кръгове в светлината.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Много добра Алфа. Понеже имам преки наблюдения от 159-ка, недостатъка, който съм забелязъл е, че трябва да имаш винаги по 3-5л. течност за чистачки в багажника, ако решиш да си чистиш стъклото. Е това нещо как пръска и по фаровете и по стъклото не е истина Свършва за отрицателно време Дано бързо я продадеш, успех!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Много добра Алфа. Понеже имам преки наблюдения от 159-ка, недостатъка, който съм забелязъл е, че трябва да имаш винаги по 3-5л. течност за чистачки в багажника, ако решиш да си чистиш стъклото. Е това нещо как пръска и по фаровете и по стъклото не е истина Свършва за отрицателно време Дано бързо я продадеш, успех!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Може и бартер за Пунто 2 с четири врати в добро състояние. Дизел/бензин - няма значение. Или Гранде Пунто. Там нищо няма значение - може и с две врати. Само едно условие - с много мек съединител. Жената така иска...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Преобухме се днес със зимните гуми... И се окъпахме естествено. Да, и двамата И да, джантите са други от на предните снимки - просто имам два комплектаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Бебето се роди, имам и втора кола на разположение - пак излизаме за продажба!Снабдил съм я и с прилични летни гуми, които като се постопли малко още ще се качат на другите джанти.В момента все още е със зимните.По километраж тази сутрин - 163 500км.Цената - 4900! 300лв надолу само с джантите с зимния комплект.400лв надолу само с джантите с летния комплект. ( т.е. оценям зимния комплект на 400лв, а летния на 300 - мога да си ги оставя за 147цата)Ето и някоя свежа снимка:Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар