Колата е в много добро състояние!!! Докарана е по поръчка от Италия (за мен) и е закупена от първият и собственик! Редовно е обслужвана. Продавам я ,защото имам 3 коли и вече няма къде да ги държа...пък и претърпях промяна в личен план )) иии вече трябва да се разделя с нея. Просто нямам време да я карам...смених си хобито :P ! цената е 4300лв. за сериозни с договаряне! Тел. за връзка 0877480581 Който се интересува да пита без да се притеснява![/b] За повече информация и снимки http://***Модерирано***
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОДАВАМ Lancia Delta HPE HF
Collapse
Заключена тема
X
X
-
В момента обявата ми звучи като:"Продавам редовно поддържан червен камък за 4300 лв., специално докаран за мен от Италия."В момента съм пуснал една супер хакерска програма, която гадае за двигател, година, мощност, километри, екстри и подобрения само по снимка!Извинявай, че се заяждам, но как очакваш да я продадеш без да изброиш поне горните неща?Поздрави и успех с продажбата, поне колата изглежда добре"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
Lancia Delta HPE HFkупе, употребяван Година Януари 1996Пробег 191,000 кмГориво БензинСкорости РъчниМощност 186 к.с.Кубатура 2000 см3Брой врати 2/3 вратиЦвят ЧервенОсобености и ЕкстриКомфорт: Климатроник, Кожен салон, Ел.стъкла, Ел.огледала, Стерео уредба, Алуминиеви джантиСигурност : ABS, Airbag, Халогенни фарове, Центр. заключванеДруго : Серво управлениеДопълнителна информацияМного добро състояние! Спортно окачване, ауспух Supersprint, FK накладки. Договаряне!Леко да помогна на колегатаАлфа без кожа е като жена без цици !
Alfa Romeo-156-Sportwagon-2.4JTD-150hP-2002
Коментар
-
С този данък... При сериозен коментар може да я взема за неделно 13. Забраняват се публични коментари по обявената цена, освен ако самият автор изрично не е упоменал, че приема такива! Пазарлъците следва да се извършват посредством лични съобщения. Ако не сте доволни от цената - пишете ЛС на търговеца, а не пишете в самата тема!Браво 1.9JTD 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар