Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Пунто,1.7тд

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Пунто,1.7тд

Колеги продавам Фиат Пунто,1.7тд,бял,хидравлика,ABS,централно закл.,аларма,шибидах,с 4 зимни,и 4 летни гуми,радио с cd,ел.стъкла-предни,с 5 врати,има и доста резервни части към него.Има забележки по външния вид,иначе по мотор,скорости и ходова част няма проблеми.Има преглед и гражданска.Цената която му търся е 1300лв.,като може да има малък коментар,ако го вземете без музиката или с един комплект гуми,както и без резервните части.Ако някой иска снимки да ми даде имейл,че тук не мога да ги кача.За връзка тук,на лично или тел.0896815793.Да добавя,че е възможен бартер за равностоен скутер или АТВ.

ПРОМОЦИЯ-до петък-цена 1000лв.със всички части.Частите са изброени в друга тема в раздел продава авточасти!!!!!

Коментар

Хайде колеги,колата не е лоша,мисля,че цената също е приемлива.Приемам и бартер.....

Коментар

От днес цена-1200лв.,хайде колеги не се колебайте,ще имате и много резервни части...,предлагайте бартери

Коментар

Колеги поради слабия интерес временно свалям цената на 700лв.,,без музиката и частите.Ако пак няма интерес,ще го пускам на части,така,че ако на някой нещо му трябва да пита,пък ще видим.....

Коментар

Хайде колеги,никой ли не търси евтина кола?Да напомня,че приемам и бартер за скутер,мотор или АТВ...

Коментар

Коментар

Предлагайте колеги,мотори,скутери,АТВ,кой каквото има.Може по-евтини,може и аз да доплатя....Предлагайте,не се срамувайте..

Коментар

Коментар

ЪПче

Коментар

Колата продадена,темата за триене!

Коментар

Working...
                      X