Здравейте колеги, дойде време да се разделя с едно от двете Купета в нашето семейство, поради ново попълнение - Пунто ГТ . Колата е в много добро състояние, преди около 2 месеца е сменена гарнитурата на капака, а ремъци, ролки и масло са сменени преди около година и нещо. Колата се кара главно в квартала. Годината на производство е 1999. Обута е с 4 зимни гуми, лети джанти (не тези на снимките, а нормалните, по масови за модела) почти перфектни, като екстри са стандартните за модела. Има ксенон система на късите светлини, накладки Brembo сменени преди около година заедно с ремъците. На 151000км. Има леки външни забележки, масло тук-там по мотора от преди да се смени гарнитурата.Намира се в София. Цена 2199лв. Коментар на място. За Връзка тел: 0894704201 Веско или на Л.С.Снимки:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Fiat Coupe 1.8 16v
Collapse
X
-
Супер е купето успех с продаването и цената е повече от приемлива виждал съм как се грижиш за него : )) П.п Колега виждал съм те над 100 пъти живея близо до твоята къща ... има сигурно 3 фиата пред вас ,но нито един няма стикер до последно мислех че си от форума ама на.. :DFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Ibiza написа:Супер е купето успех с продаването и цената е повече от приемлива виждал съм как се грижиш за него : )) П.п Колега виждал съм те над 100 пъти живея близо до твоята къща ... има сигурно 3 фиата пред вас ,но нито един няма стикер до последно мислех че си от форума ама на.. :DAlfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар