Цена 10 500лв.Колата е в перфектно състояние, много запазена кожа, платени годишен данък, Пълно Каско и Гражданска отговорност до 02. 2014г.Напълно обслужена: на 116 000км - сменени: ремък, ролки, масло, филтри, уплътнители на горивната помпа, задни дискове и накладки на 120 000км - сменени предни дискове (brembo), предни накладки, 2 задни амортисьора, изчистени отводнителни канали на панорамния покрив и напълно пребоядисана.4 летни и 4 зимни гуми. Оригинални джанти Schumacher edition.Панорамният покрив не се отваря, поради износени жила, но щората работи безпроблемно.Модификация: 1.9 16vТип двигател: ДизеловСкоростна кутия: РъчнаКатегория: КупеПробег: 120000 кмДата на производство: август 2004 г.Цвят: ЧервенОсобености:Безключово палене Автоматичен контрол на стабилносттаАнтиблокираща системаЕлектронна програма за стабилизиранеПарктроникВъздушни възглавници - ПредниНапълно обслужен2(3) ВратиЛети джантиПанорамен люкХалогенни фаровеАлармаКаскоЦентрално заключванеКлиматроникКожен салонБордкомпютърЕл. ОгледалаЕл. СтъклаЕл. усилвател на воланаНавигацияРегулиране на воланаСистема за контрол на скоростта (автопилот)Мултифункционален воланСтерео уредба
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Fiat Stilo 1.9 16v
Collapse
X
-
Здравейте,Абсолютно съм съгласен с Вас и точно заради това цената е такава. Ако обърнете внимание на екстрите на модела, на сервизните работи, които са извършени последните 3-4 месец, на застраховките и данъците, винетката дори, ще разберете, че не съм имал намерението да продавам автомобила и че в момента единственото нещо, което новият собственик трябва да направи е да отскочи до КАТ за нов талон , без да се притеснява за ремъци, ролки, консумативи, застраховки и т.н... Колата никога не е минавала през автокъща и е имала само 3 собственика. Километрите са абсолютно реални и най-често срещаните проблеми при Стило са отстранени.Решението ми да я продам е продиктувано от това, че след 9 месеца, ще имам нужда от малко по-голям автомобил Желая Ви хубав ден и слънчев уикенд!ПОЗДРАВИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар