Колеги, реших да продавам Стилото. Хич не ми се продава, но ми се кара джип, а не ми се поддържат 2 коли.И така, колата има следните плюсове:- Сменен ляв тампон на ДВГ с такъв от 2004 та модел, за намаляване на вибрациите- Панорамен покрив- Салон от Плюш- Вградена навигация с igo8 -7 инча тъч скриин, и FM transmiter за да се слуша през радиото, сам съм я вграждал- задна камера- задни седалки на релса за разширяване на багажника, разделящи се- масичка за пасажера- сгъваща се пасажерска седалка- скрит касетофон- hifi система от 4 говорителя с вграден бас в багажника- хладилна жабка- подлакътник- круз контрол- 4 ел стъкла- подгряване на огледалата, ел. огледала- сити режим на волана, 6 airbag- затопляне на въздуха с нагреватели в парното- пълно дистанционно без аларма с вдигане на стъклата от копчето - не автоматично- 2 ключа- лети джанти 16ки - оригиналниСервизна история в България - колата е поддържана при Николай и Лисан, от лисан мога да дам документи за:- сменени предни пружини със шведски и предни амортисьори с monroe reflex - вози много различно с тях - по-меко - на по-малко от година- двойно вентилирани спортни дискове отпред - на по-малко от година- накладки на под 5000км отпред и отзад- сменен съединител с нов Valeo миналата година- масло в ск. кутия и поддръжки- отделно са сменени повечето датчици - MAF, MAP и т.н което гарантира безпроблемна работа още доста дълго време.- Поправена е airbag системата и е модифицирана за да не създава проблемиПри Николай е рециклирано оригиналното окачване, което гарантира по-безпроблемен пробегКолата е със гражданска отговорност за 2013та,- платен данък за 2013та- скоро направен преглед,- софийски номерЦената за е 3680.Може да се коментира.Веднага свалям с 200лв ако не искате навигацията Мога да дам още към нея:- Зимни гуми и джанти - за още 200лв- оригинални греди и греди за 2 колела за тавана - за още 150лвКолата си се кара непрекъснато.За връзка на ЛС или на 0898451268
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Стило JTD 116кс 2002ра
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Покрива блокира тотално.Масло и фълтър - тъкмо сменени.Бартер за Пунто 1, четири врати с доплащане от ваша страна.Предложения - само на лични!Нова цена - 3400, и подарявам зимните гуми, като се има в предвид че зимата си иде !Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар