Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Punto 1.9 JTD HLX

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Punto 1.9 JTD HLX

Колата е доста запазена, купена през 2008г. от Италия.Разполагам с двата оригинални ключа, както и код картата.Напълно обслужена, няма да влизам в подробности имам документи за всичко вложено, като консумативи за над 1300лв.Изпълнението на колата е HLX (най-високото за модела)Има климатик, ел. стъкла, ел. огледала с подгряване, фабрично CD с бас каса в багажника, плюшен салон (без никаква забележка), подглавници на всички седалки, голямо барче, чекмедже под предната дясна седалка, фарове за мъгла и тн....През годините съм сменил окачването, изпадна ми такова от Abart, предни и задни амортисьори, както и спортни пружини.Задния мост е също абартовия, с дискове и спира уникално.Волана е без драскотина по него, тавана е претапициран черен, както и всички кори. (оригинално няма такова пунто с черен таван и кори)Изпускателната система е от неръждавейка 60мм. от турбото до края, на снимките се вижда всичко.По ходовата част е много стегната няма хлопания нито тропания.Няма течове на масла или антифризи.Джантите са напълно прави, без драскотина по тях.Монтирани са допълнително и дневни светлини.Продава се поради предстояща покупка на по-голям автомобил.Колата върви много добре и се кара всеки ден.Ако имате въпроси тук или на мобилния, 100% съм пропусна нещо в инфото.Цена: 4800лв.Намира се в Пловдив, може да се види по всяко време след уговорка.

Коментар

Коментар

Коментар

Добре изглежда "Пунтажа", но парите за него не са никак малко въпреки направените подобрения. Успех в продажбата!

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Пишеш че искаш по голяма кола.Бартер интересува ли те? На мен ми трябва Пунто за жената.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=103238
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Коментар

Колата е напълно подготвена за зимата. В момента е с 4-ри чисто нови зимни гуми, качени на 14-ки алуминиеви джанти. Сменено масло Selenia Turbo Diesel 10W40, маслен, въздушен, горивен и филтър купе.Предни и задни накладки Brembo и спирачна течност.Цената остава същата.

Коментар

Празниците наближават, възможна е и празнична цена

Коментар

След нова година няма да е актуална

Коментар

Working...
                              X