Марка: Алфа ромеоМодел 155двигател 2.5 V6 бензинмощност 165к.с.брой врати:4Екстри: 4бр. Ел стъкла, Ел. Седялки с подгрев, Климатроник (работещ),Ел. огледала с подгрев, централно,аларма, АБС, 25%блокаж на диференциала, Газов инжекцион, ксенонови светлини на късите.Особености: Сменен съединител през 2012г -Валео нов(450лв), нови предни амортисьори Боге гас за оригинално вграждане,спортни пружини Ейбах червени,лята джанта Азев 16", сменено масло предо около 6000км,ангренажа е на 20 хил.км,сменени са предните спирачни маркучи и гумичките на апаратите+праховите им маншони, купени са ии задните спирачни маркучи (4 на брой) и престои смяна тези дни, рейката и стартера са рециклирани преди около година,сменени са свещите с NGK, заедно със съединителя е сменено и маслото в скоростите и нов датчик за перката на радиатора, сложена и нова помпа на съединителя (тази на кутията) и нови предни накладки Брембо(буквално нямат 1000км. вероятно изпускам още нещо....Има и направен Ремап (чип тунинг)от О.Е.МПричина за продажбата: Колкото и да си я обичам и да съм дал пари по нея,вече я карам 5 години и ми влезе манията в главата за по-нова кола, влюбен съм в 156 пълен фейслифт и дори съм харесал няколко екземпляра. Съответно моята кола се продава докато не продадът тези които съм харесал или докато не съ завърна в родният си град че съм по командуировки и почти не я карам колата. С новият съединител има 3-4 хиляди км само.Цена 2900 в състоянието което съм описал + няколко неща бонус които имам из гаража. Или 3000лв със 2 задни амортисьора КОНИ спорт (жълти) регулируеми- просто са свалени за зимата,че друска повече с тях,в момента е с обикновени в идеално здраве.тел. 0898237796
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алфа ромео 155 2.5 V6 Super
Collapse
X
-
Uppp колата още се продава, цената е 3000 без коментар. Сменено масло, пистова ролка и десен носач. В момента колата е в идеално техническо състояние откъм мотор и ходова част. Има единственно леки козметични забележки като драскотинки и точки от камъчета.Единственният проблем на колата е изпусналият фреон на климатика,поради това че близо година почти не я карах и се е разсъхнал някакъв Фибър или Шибър на компресора, като ремонта със зареждането е максимум 150лв. Цената в сайтовакато мобиле и карс е 3500ле , заради забележките които посочих тук в форума е 3000лв.Alfa romeo 155V6 super
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар