Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Пасат Б4 2.0 150к.с

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Пасат Б4 2.0 150к.с

Август 1995240,000 км Газ/Бензин Ръчни 150 к.с. 2000 см3 4/5 врати Тъмно син металик Особености и Екстри Комфорт: Климатик, Ел.стъкла, Ел.огледала, Стерео уредба, Алуминиеви джанти Сигурност: ABS, Airbag, Халогенни фарове, Аларма, Имобилайзер, Центр. заключване, Застраховка Друго: Серво управление, Бордови компютър, Сервизна книжка Допълнителна информация/: Сменени: Бобина с оригинална и рециклиран стартер, а преди 300км сменено масло с FUCHS TITAN FORMULA SAE 15W-40 , маслен филтър Бош и въздушен Филтрон, тампони макферсон, накрайници външни и вътрешни, 4 броя нови дискове с накладки, нови кабели, свещи, дистрибуторна капачка и палец,обслужена( ремъци Гейтс, ролки Ина) и още доста неща, който ми обягват в момента.Колата гори масло до 0.5литра на 10000км, а разхода на газ е от 10 до 15/100(еднъж ми е давала толкова, може и от газта да в било) само градско звиси от десния крак.Извън града пада около 8-8.5/100 при спокойно каране.Димо Желязков тел.0887017567 .Снимките са големички, затова ще дам линк :http://dimovip.snimka.bg/automobiles/pasat-3.709036

Цената е 2400лв м/у другото

Коментар

2300лв , перфектен автомобил , направо си е коледен подарък.

Коментар

2200лв с перфектни зимни гуми.

Коментар

ъп

Коментар

:D

Коментар

up

Коментар

2000лв е новата цена.Мога да дам гаранция за колата.

Коментар

2 бона е съвсем реална цена за колата с оглед на техническото и състояние.Само сменените части са на половината стойност.

Коментар

2000лв ..... ъп

Коментар

Мисля , че е нормално кола 95-и набор кола да си има някоя друга външна забележка, но не и ръжда.

Коментар

Нека колегите, които идваха да я гледат да споделят какво не и харесаха, защото може да съм забравил да напиша нещо от забележките в обявата.

Коментар

Нова цена ..... по договаряне.

Коментар

up

Коментар

Working...
                            X