Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Fiat Tipo 91' 850лв.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Fiat Tipo 91' 850лв.

Fiat Tipo 1.4 m.i. Цена: 850 ЛЕВА Година Октомври 1991Пробег ~248,000 кмГориво Газ/БензинСкорости Ръчни Мощност 72 к.с.Кубатура 1400 см3Брой врати 4/5 вратиЦвят Сив металикОсобености и ЕкстриЕл.стъкла, Стерео уредба, Алуминиеви джантиХалогенни фарове, Центр. заключванеБордови компютърДопълнителна информация:Колата е със запазен и чист салон, има електронно табло по което всичко си работи, лети джанти с добри гуми.. Имам и железни джанти с още гуми. Ходова част без забележки, наскоро е проверявана и са сменени носачите. Обслужван е наскоро и после не е каран мн. бях в чужбина и сега не ми е нужна. Има леки външни забележки и още някакви дреболии като счупена дръжка на вратата, които не ми остана време да оправя. CD Сони , В града гори 9 до 10 на сто газ , извън 7. Има добър акумулатор, минат преглед , отлично парно, ел. стъкла, халогени, добри спирачки и съединител.Пъргава и икономична, не ми е създавала почти никакви грижи от както я имам. Цената може да се коригира леко. Снимки: http:Контакт с мен: 0896702085 Габрово12. Забранено е да се публикуват линкове към други сайтове, освен ако не става въпрос за показване на снимков материал и спецификации. Строго се забранява публикуването на линкове и препратки към други обяви, базари, търгове и ценови листи! Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Working...
    X