Много е хубаво Купето засичал съм го няколко пъти дано устиска докато събера $$
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Fiat Coupe (Limited Edition style)
Collapse
X
-
ceci_etr написа:Предлагам ти топ оферта - 500лв. Заради проблемите с маслената му помпа преди време за който колегите на който го хвалиш незнаят и селския тунинг- различните джанти. Предполагам, че към него има и резервен колянов и разпределителни валове.... ПП. Какво стана нали се занимаваше основно с БМВ-та, там как ти понесе доживотния бан или имаш нов ник, щото момчетата от форума още чакат да изпълниш заканата си и да дойдеш да ме набиеш
ПП2. И в тунинг форума имам тема, че продавам колата, защо и там не си пуснеш "умното" мнение или видя, че там модовете реагират бързо и адекватно, та се ослушваш !!!ПП3. А модовете на /forum.fiat-bg.org нека оставят мненията, така или иначе показаха, че не взимат участие във форума незнам за какво са тук, нищо, че потребителя ceci_etr има поне 2 регистрации във форума и аз го знам, без да съм мод или админ - явно не държите да си защитавате потребителите от зложелатели. Нека да прочетат повече хора мнението, че евентуалните клиенти да идват направо с уред за компресия и да им доказвам, че колата си подминава заводските данни. Благодаря отново на майстора си, той си знае кой е, както и всички които ме познават
Към настоящия момент въпросния колега не е направил нарушение на правилата.Когато го направи, ще реагираме адекватно.Освен това модераторите в този форум не четат всички автомобилни форуми, за да познаваме ’закачките’ помежду ви...За в бъдеще ако обичаш се въздържай от подобни квалификации за екипа на форума!Най малкото защото това е нарушение на правилата...
Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
fitnessHead написа:продава ли се ощеnastybg написа:nastybg написа:Това, което пиша е с цел да предпазя, колегите от този некоректен продавач! Човека е с ник ceci_etr Миналата седмица закупих по куриер маслена помпа за Фиат Купе 2.0 16В от него, като в предварителния разговор, каза че помпата е добра от работеща кола и т.н., а аз го предупредих, че когато я взема майстора ще я отвори да види състоянието й. И така помпата дойде и се оказа в капут, както казват немците !ceci_etr написа:Ako ne prestane6 da mi susipva6 temite. 6te polu4i6 i adekvatna reakciq ot moq strana. Nqma da se zanimavam oba4e da pi6a po forumite.Или измамите на некоректни търговци, регистрирането с различни никове и заплахите не са нарушение на правилата, господа модератори ........
???
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
Господата модератори не четат лични съобщения. Те не са и следователи. Това, че си написал част от или цяло лично съобщение в тема, не означава, че някой ще се заеме автоматично да прави някакво разследване. Освен това, ето част от правилата: 8. Отговорност за извършваните чрез форума договорки и сделки носят само и единствено продавача и купувача. Администратори, модератори и други потребители, свързани по някакъв начин с форума, не са участници в процеса и не носят никаква отговорност, както и не предоставят информация за IP адреси или друга достъпна за тях информация. Ако беше се обърнал към модератор или администратор и да обясниш за какво става дума, да дадеш никовете на този човек, както твърдиш, че имал повече от един, то тогава намеса щеше да има. Казах вече, модератори и администратори не са следователи тук. Когато си забелязал нарушение си има бутон за докладване или лично съобщение към модератор или администратор. То твоето изказване е като да са те обрали, да си споменал в кръчмата и после да се жалваш, че полицията не си върши работата, а ти дори не си съобщил на полицията какво е станало.
Коментар
-
peho написа:Господата модератори не четат лични съобщения. Те не са и следователи. Това, че си написал част от или цяло лично съобщение в тема, не означава, че някой ще се заеме автоматично да прави някакво разследване.peho написа:Освен това, ето част от правилата: 8. Отговорност за извършваните чрез форума договорки и сделки носят само и единствено продавача и купувача. Администратори, модератори и други потребители, свързани.........peho написа:Ако беше се обърнал към модератор или администратор и да обясниш за какво става дума, да дадеш никовете на този човек, както твърдиш, че имал повече от един, то тогава намеса щеше да има..........http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...highlight=ПП. Пак казвам единственото, което целя е не да си върна парите (мина повече от половин година от тогава), целя да предпазя другите колеги от форума, а хората които могат да го направят сте ВИЕ ,модераторите. Нямам нужда от умни отговори, с които да си измивате рацете, че видиш ли не носите отговорност. Темата е за ТРИЕНЕ, а това дали ще вземете мерки или не си е във ваш интерес, аз нищо не търся и нищо не искам.Поздрави !
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
fitnessHead написа:Мерси за отговора нека новият копувач да си кара безаварийно това бижуFabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
Коментар
-
mohel написа:Мерси колата е при мен вече и няма смисъл от споровеAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
[quote="nastybg"]mohel написа:Мерси колата е при мен вече и няма смисъл от споровеако идваш да се обадиш ако не мене маи скоро време ще ме командироват в софия за месеци
) сега ще те намеря в Фб и там ще говориме че тука и без това почнаха някакви луди спорове
Fabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар