Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Tempra 1.9 Tdi

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Tempra 1.9 Tdi

Продавам следния автомобил:Фиат Темпра Седан 1,9 ТдиЮни 1991 224,600 км Дизел Ръчни 92 к.с. 1900 см3 4/5 врати Бордо металикОсобености и Екстри Комфорт: Ел.стъкла, Ел.огледала, Стерео уредба, Алуминиеви джантиСигурност: Халогенни фарове, Аларма, Имобилайзер, Центр. заключване, ЗастраховкаДруго: Серво управление, Бордови компютърДопълнителна информация Автомобила е в много добро техническо състояние както по двигател и ходова част, така и вътре в автомобила. Няма никъде по нея изгнило. Не се нуждае от ремонти. Всичко по него си работи. Сменен ангренажен к-т преди 2 години, като оттогава е изминала 7000 км. Всичко е платено, гражданска, данък. Минала е годишен технически преглед преди 2 месеца. Много надежден автомобил!!! Годишния и данък е 30 лева!Цена: 950 лева.Коментар, на място.Бартер за Фиат Чинкуеченто или Сейченто с доплащане от моя страна.колата се намира във ВарнаЗа контакти: 0888757558 - Иво
    Прикачени файлове
    Alfa 156 2.4JTD ~180p.s., Alfa 145 1.9 JTD~140p.s., MAREA 2.4TD124p.s., TEMPRA 1.9 TD-92p.s., TIPO 1.6 2act-90p.s.

Рядко пиша по обяви, но много се впечатлих от колата ти.Ако имаше климатик сигурно щяхме да я вземем.Успех с продажбата, дано бързо да я продадеш!Отлично запазена отвътре, браво!
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
      Рядко пиша по обяви, но много се впечатлих от колата ти.Ако имаше климатик сигурно щяхме да я вземем.Успех с продажбата, дано бързо да я продадеш!Отлично запазена отвътре, браво!
      Благодаря за хубавите думи колега.колата вече се продаде.Новият собственик да си я кара със здраве
      Alfa 156 2.4JTD ~180p.s., Alfa 145 1.9 JTD~140p.s., MAREA 2.4TD124p.s., TEMPRA 1.9 TD-92p.s., TIPO 1.6 2act-90p.s.

Коментар

Working...
      X