Технически данни:Марка:ФиатМодел:БравоПробег:131800 (по километраж )Дата производство:1997 г.Тип двигател:бензиновКубатура:1998Коне:147+Скоростна кутия:ръчнаДирекция:ляваКатегория:хечбекЦвят:тъмно синОсобености:*врати - 2/3*Airbag -да , 1 бр.*Автопилот - не*ABS -да*Газова уредба -не , и никога не е имала*Ел. стъкла -да*Ел. огледала -да*Климатик -да , но липсва радиатора*Кожен салон - не*Ксенонови фарове - не*Лети джанти - да, оригиналните петолъчки 15"*Навигация -не*Парктроник -не*Нов внос -не*Халогени -да*Аларма -не*Централно заключване -да*Шибидах -неДопълнителна информация: Колата има предимно външни забележки ( пребоядисвани детайли , които не са боядисани както трябва и мисля , че на снимките е видно ), иначе няма никакви ръжди , камо ли пък изгнило . Салона е доста запазен няма провиснало , скъсано или протрити седалки и темподобни. Всичко работи перфектно с изключение на климатика , на който радиатора е бил спукан и демонтиран , след което не е сложен нов на негово място ( аз така я купих колата , но на мен и не ми трябва - за тази цел имам друга , която карам като ми е топло) затова и не съм го правил . Технически колата е напълно изрядна , обслужена (всички консумативи са сменени , единствено ангренажа има към 10 000 до следващата му смяна ) . Като допълнителни неща (екстри ) мога да добавя , че колата има цялостна генерация на 63 мм изцяло от неръждавейка , като генерацията е правена специално за колата с колена и извивки (както си трябва ) и е от началото до края с резонатор и крайно гърне ( тип muffler ) - пак от неръждавейка , а звука на колата е уникален колкото и банално да звучи , ще кача клипове за да се види доколкото е възможно да се добие представа от видеоклип . Също така има КиН конусен филтър с тръба и колена изнесени в калника ( който пък има направени прорези за да влиза повече свеж въздух до филтъра ), задните амортисьори са сменени с газови .Сега и цената : 1700 лв ,като казвам че за сериозни хора ще направя и сериознен коментар , понеже ми станаха мн автомобилите и трябва да поразчистя автопарка(а тази в момента седи пред блока и не се кара ). Също така има опция да си сваля генерацията и / или филтъра и така дас падне още цената Общо взето варианти много всичко е договорка , може и бартер за нещо икономично , но на равностойна цена , че в момента нямам за доплащане За всякакви въпроси , коментари и/или др въпроси относно колата или цената и ще помоля на ЛС , е-мейл-а , скайп или посочените телефони Данни за връзка:Телефон: 0898 987 442 или 0894 731 777Скаип: mariu_2007Електронна поща: tercel_2007@abv.bg или mr.mariuu@gmail.comМясто, на което може да се види колата: Хасково , по всяко време (след уговорка естествено )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам / заменям Фиат Браво 2.0 20в ХГТ
Collapse
Реклама
Collapse
Коментар