Фиат Пунто 1997-ма, 3 врати, 1.1 моноинжекция - 55коня. Аларма с дистанционно заключване.Купено от баща ми през 2006-та внос от Италия на 167хил км. Сега е на 201000км. Намира се в София.Преди 3 год. е сменен съединител, предни амортисьори(маслени), предни дискове и предни накладки, акумулатор, свещи.Миналата година съм сменил един датчик колянов вал, цялата генерация след меката връзка е на 9 месеца. Преди 1000км са сменени гумички на клапани (шлайфани), нови гарнитури глава и капак на главата. Главата е шлайфана. Гореше масло, но сега няма този проблем, има добра компресия. Летни гуми Семперит 165/70/13 почти нови, зимни - клебер 155/80/13. Преди няколко дни смених преден десен лагер, левият е сменян преди 2 год. Крушки на фаровете Филипс вижън + 50% На задно ляво колело трябва да се ремонтира оста с иглените лагери на лапата (ремонтният комплект е към 70-80лв), но другият месец ще го оправя, ако колата е у мен. Удряна е леко отпред в дясно, смених калник. Нови предни колонки, само, че CD-то нещо взе да прекъсва и да понамирисва затова съм го свалил, ако някой си го оправи да си го ползва. Колата си е гледана и поддържана, има 2-3 дребни забележки, но за толкова години е нормално. Доста е здрава и евтина за поддръжка. Зимата няма закъсване, палеше и в най-големите студове. Продавам я защото искам нещо по-голямо. Който има интерес да пише на e-mail: iliangrekov@abv.bg или на тел: 0886643079 (за предпочитане след 17:30)ЦЕНА: 1400лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto 55 mk1 1997
Collapse
Реклама
Collapse